Νέα φωτογραφία του Chevrolet Cruze Station - Μας αποκαλύπτει και το πως θα είναι ανανεωμένο Cruze!

Το ανανεωμένο εμπρόσθιο τμήμα του Chevrolet Cruze, τονίζει περαιτέρω το δυναμισμό του αυτοκινήτου.
Σε προηγούμενή μας δημοσίευση σας είχαμε δείξει την πρώτη φωτογραφία του νέου Cruze Station Wagon, που θα δούμε από τη Chevrolet στη Γενεύη. Σήμερα όμως, η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα και μια εμπρόσθια εικόνα του νέου μοντέλου, η οποία μας αποκαλύψε και το πως θα είναι η ανανεωμένη γενιά του Cruze.

To νέο Cruze Station Wagon, θα κληθεί να καλύψει
τις πλέον οικογενειακές ανάγκες.
Διπλά λοιπόν τα νέα για το Cruze στη Γενεύη, αφού μέσω του καινούργιου Cruze Station Wagon, η Chevrolet θα μας δείξει και το ποιόν του ανανεωμένου μοντέλου. Και σύμφωνα με αυτά που μας αποκαλύπτει η σημερινή φωτογραφία, το Cruze θα αποκτήσει ένα καινούργιο και πιο δυναμικό εμπρόσθιο προφυλακτήρα, που φέρει νέες, κάθετες θέσεις για τους προβολείς ομίχλης. Παράλληλα, ελαφρώς διαφοροποιημένη είναι και η γρίλια της μάσκας, ενώ τα φωτιστικά δείχνουν ότι θα λάβουν περισσότερο καθαρό κρύσταλλο. Οι αλλαγές ολοκληρώνονται με τους νέας σχεδίασης τροχούς, ενώ για το πίσω τμήμα, θα πρέπει να αναμένουμε και την αποκάλυψη των ανανεωμένων 4θυρων και 5θυρων εκδοχών για να δούμε τι έχει αλλάξει.

Στο εσωτερικό, η Chevrolet ανακοίνωσε ότι το ανανεωμένο Cruze θα έχει κάποιες αλλαγές με επίκεντρο τη νέα κεντρική κονσόλα, τις αναβαθμισμένες εξοπλιστικές επιλογές, καθώς και τις νέες επενδύσεις καθισμάτων. Πολύ σημαντική βέβαια είναι και η νέα προσθήκη του 1,4 turbo βενζινοκινητήρα της GM στα μηχανικά σύνολα του Cruze, η οποία αναμένεται να τονώσει περαιτέρω το ενδιαφέρον για το αυτοκίνητο.





TAG