H πρώτη φωτογραφία του νέου Mitsubishi Outlander - Θα έχει και υβριδική έκδοση

Με εντελώς νέα παρουσία και μεγαλύτερες διαστάσεις θα δούμε για πρώτη φορά το νέο Mitsubishi Outlander στη Γενεύη.
Η Mitsubishi έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία, αλλά και στοιχεία του νέου Outlander, το οποίο θα αποτελέσει το νέο παγκόσμιο SUV της μάρκας. Με εντελώς νέα εμφάνιση, αλλά για πρώτη φορά και με υβριδική έκδοση, το Outlander 3ης γενιάς θα το δούμε στην Ευρώπη στα τέλη του καλοκαιριού.

Για τη Mitsubishi, η φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης θα έχει ως σημαντικότερο ντεμπούτο την 3η γενιά του Outlander. Και σήμερα, η ιαπωνική εταιρεία μας έδειξε την πρώτη φωτογραφία του μοντέλου παραγωγής, σύμφωνα με την οποία συναντούμε μια εντελώς νέα αισθητική όχι μόνο για το Outlander, αλλά και για όλη τη μάρκα. Πάντως, η Mitsubishi μας είχε δώσει μια πρώτη γεύση για το που θα πορευτεί από εδώ και πλέον στα SUV της, ήδη από το Νοέμβριο και την Έκθεση του Τόκιο, παρουσιάζοντας το πρωτότυπο PX-MiEV II, με το οποίο το νέο Outlander μοιράζεται πολλά κοινά στοιχεία.

Το πρωτότυπο PX-MiEV δανείζει την εμφάνιση, αλλά
και το υβριδικό σύστημα κίνησης στο νέο Outlander.
Η τρίτη γενιά Outlander αναμένεται να είναι μεγαλύτερη και μακρύτερη από τις άλλες δύο, διαθέτοντας επίσης και μια τρίτη σειρά καθισμάτων. Κάτω από το καπό, στην Ευρώπη το νέο Outlander θα λανσαριστεί με δύο κινητήρες, έναν 2λιτρο βενζινοκινητήρα και έναν diesel 2,2 λίτρων, σε εκδόσεις με κίνηση στους εμπρός ή και στους τέσσερις τροχούς. Θα υπάρχει επίσης και σύστημα αυτόματης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης (Auto Stop & Go) του κινητήρα, αλλά και ένα νέο αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων. Επιπλέον αυτών, από τις αρχές του 2013 η Mitsubishi θα προσθέσει και έκδοση με υβριδικό σύστημα κίνησης, που θα συνδυάσει το 2λιτρο βενζινοκινητήρα με δύο ηλεκτροκινητήρες - έναν σε κάθε άξονα. Σύμφωνα με την εταιρεία, το υβριδικό Outlander θα έχει αυτονομία κίνησης 800 χλμ. και εκπομπές CO2 κάτω από τα 50 γρ./χλμ.

TAG