Η Nissan μας δίνει μια πρώτη γεύση για το επόμενο X-Trail

Με πολλές καμπύλες και έντονο δυναμισμό φαίνεται ότι θα είναι το αμάξωμα του πρωτότυπου Hi-Cross,΄
πάνω στο οποίο θα βασιστεί το μελλοντικό Nissan X-Trail 3ης γενιάς.
Αποκαλύπτοντας σήμερα μια πρώτη, θολή εικόνα του νέου πρωτότυπου Hi-Cross που θα μας δείξει στην έκθεση της Γενεύης, η Nissan μας αποκαλύπτει και ένα μικρό δείγμα από το ποιόν της επόμενης γενιάς του X-Trail.

Ακολουθώντας τα βήματα του Qashqai, το επόμενο X-Trail
θα πορευτεί προς τα Crossover και θα έρθει
σε δικίνητη και τετρακίνητη έκδοση.
Το νέο Nissan X-Trail αναμένεται στις Ευρωπαϊκές αγορές το Φθινόπωρο του 2013 και, σύμφωνα και με όσα μπορούμε να δούμε από την πρώτη εικόνα του πρωτότυπου Hi-Cross, το SUV της Nissan θα πορευτεί σχεδιαστικά προς τα Crossover, ακολουθώντας τα βήματα του super-επιτυχημένου Nissan Qashqai. Μαζί μάλιστα και με το μικρότερο Juke, η Nissan θα έχει το 2013 μια πλήρη γκάμα από Crossover μοντέλα, προορισμένα να καλύψουν όλες τις ανάγκες.

Ως ένα γνήσιο λοιπόν Crossover, το επόμενο Nissan X-Trail θα διατεθεί για πρώτη φορά και με δικίνητη έκδοση, εκτός της τετρακίνητης. Επίσης, το νέο ιαπωνικό μοντέλο θα δίνει την επιλογή μεταξύ έκδοσης με 5 ή και 7 θέσεις, ακολουθώντας και εδώ τα πρότυπα του Qashqai. Στους κινητήρες, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια πληροφόρηση, όμως είναι πολύ πιθανόν να δούμε και στο νέο X-Trail τον καινούργιο diesel της Renault-Nissan, με χωρητικότητα στα 1,6 λίτρα και αυξημένη απόδοση 130 ίππων, αλλά και εντυπωσιακή ροπή 320 Nm.

TAG