Και επίσημα το ανανεωμένο smart fortwo!

To ανανεωμένο smart fortwo αποκαλύφθηκε πλέον και επίσημα. Αναμένεται στην Ελλάδα τον Απρίλιο
Εμείς σας το αποκαλύψαμε ήδη από χθες και σήμερα, η Daimler αποφάσισε να μας παρουσιάσει και επίσημα την ανανεωμένη γενιά του smart fortwo, επιβεβαιώνοντας παράλληλα όλες τις πληροφορίες που σας είχαμε δώσει για τους κινητήρες του.

Στο εσωτερικό οι αλλαγές αφορούν κυρίως στους χρωματισμούς.
Πρόκειται για τη δεύτερη χρονικά ανανέωση της 2ης γενιάς του smart fortwo και πλέον, οι αλλαγές επικεντρώνονται κυρίως στο αισθητικό κομμάτι και ειδικότερα, στο εμπρόσθιό του τμήμα (νέος προφυλακτήρας, μάσκα και προβολείς ομίχλης). Επίσης, διαθέσιμες θα είναι πλέον και τρεις νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου, όπως και ένας επιπλέον ματ εξωτερικός χρωματισμός. Στο εσωτερικό, οι αλλαγές έχουν να κάνουν με τις νέες επενδύσεις και τους διαφορετικούς χρωματισμούς, που δεν αλλάζουν τη γνώριμη εικόνα του θαλάμου επιβατών του smart.

Παραμένουν οι πολύ οικονομικοί κινητήρες του μοντέλου.
Χωρίς αλλαγές έρχεται και η γκάμα των κινητήρων του ανανεωμένου smart fortwo, με τον 1.000άρη 3κύλινδρο βενζινοκινητήρα να προσφέρεται και πάλι σε εκδόσεις ατμοσφαιρικές (61 & 71 PS) ή turbo (84 & 102 PS). Στη γκάμα παραμένει επίσης ο εξαιρετικά compact diesel κινητήρας των 799 κ.εκ. και 54 ίππων, με τη πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (3,3 λτ./100 χλμ.). Όσον αφορά στο ντεμπούτο του, το ανανεωμένο smart fortwo θα το κάνει στην έκθεση της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου, ενώ τον Απρίλιο θα ξεκινήσει η διάθεσή του στις Ευρωπαϊκές αγορές.

TAG