Και ηλεκτρικό, Και Brabus: Ιδού το νέο smart fortwo Brabus Electric Drive!

Με ισχυρό ηλεκτροκινητήρα και έντονη παρουσία, το smart fortwo Brabus electric drive είναι το πιο οικολογικό Brabus στην ιστορία!
Συνήθως, το όνομα Brabus συνοδεύει τις πιο ισχυρές και γρήγορες εκδόσεις των μοντέλων της Mercedes και της smart, προσφέροντας άπλετη δύναμη και οδηγικές συγκινήσεις. Πλέον όμως, για πρώτη φορά στην ιστορία, η Brabus θα "περιποιηθεί" το ηλεκτρικό smart fortwo, ώστε να μας παρουσιάσει στη Γενεύη, το νέο smart fortwo Brabus Electric Drive.

Στο εσωτερικό, υπάρχουν οι απαραίτητες αισθητικές αλλαγές
που τονίζουν το διαφορετικό της έκδοσης.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η smart παρουσιάζει μια έκδοση Brabus για το ηλεκτρικό smart, αφού πριν από 2 χρόνια, πάλι στη Γενεύη, είχαμε δει από τη Brabus ένα πακέτο βελτίωσης στην εμφάνιση και την ανάρτηση του ηλεκτρικού smart που τότε έκανε ντεμπούτο. Πλέον όμως, φέτος έχουμε να κάνουμε με μια ολοκληρωμένη έκδοση-πρόταση, η οποία μάλιστα θα ενταχθεί στη γκάμα του smart fortwo και θα ξεκινήσει να πωλείται στα τέλη του έτους σε επιλεγμένες αγορές.

Αντίστοιχα διαφοροποιημένο και το αμάξωμα. Το πράσινο
χρώμα, τονίζει το οικολογικό του χαρακτήρα.
Το smart fortwo Brabus Electric Drice χρησιμοποιεί μια αναβαθμισμένη εκδοχή του ηλεκτροκινητήρα του "απλού" ηλεκτρικού smart, με 80 ίππους ισχύος (+7 PS) και 135 Nm ροπής. Επιπλέον αυτού, το αυτοκίνητο έρχεται και με ένα ειδικό σύστημα ήχου, το οποίο θα παράγει ένα σπορ ήχο, κάθε φορά που ο οδηγός βυθίζει το δεξί πεντάλ. Υπάρχουν επίσης και οι απαραίτητες εξωτερικές αισθητικές αλλαγές που τονίζουν το σπορ χαρακτήρα της έκδοσης, ενώ αντίστοιχα στο εσωτερικό συναντούμε ειδικά αξεσουάρ Brabus Xclusive, όπως τα μαύρα δερμάτινα καθίσματα ή τα αλουμινένια πεντάλ. Από πλευράς χρωματισμών, το οικολογικό πράσινο είναι αυτό που χαρακτηρίζει μαζί με το μαύρο, την παρουσία του ηλεκτρικού smart fortwo Brabus.

TAG