Έτσι θα είναι η νέα Mercedes A-Class!

Η χαμηλής ανάλυσης πρώτη φωτογραφία του πίσω τμήματος της νέας Mercedes A-Class,
πιθανότατα μας δείχνει το πως θα είναι η κορυφαία έκδοση AMG.
Η νέα γενιά της Mercedes A-Class, που θα δούμε στην έκθεση της Γενεύης, θα είναι ένα από τα πιο σημαντικά λανσαρίσματα της φετινής χρονιάς. Και σήμερα, το ουγγρικό site automobil.hu, αποκάλυψε την πρώτη επίσημη φωτογραφία σε χαμηλή ανάλυση, του νέου γερμανικού μικρομεσαίου!

Αφήνοντας στην άκρη το 1 όγκου σχήμα των δύο προηγούμενων γενιών της, η νέα Mercedes A-Class θα αποτελέσει το πιο ορθολογικό μικρομεσαίο μοντέλο στην ιστορία της μάρκας. Και όπως φαίνεται στην χαμηλής ανάλυσης φωτογραφία που διέρρευσε, η νέα A-Class θα αποκτήσει ένα δυναμικό 5θυρο αμάξωμα, που θα τονίζει παράλληλα τον πολυτελή χαρακτήρα της μάρκας. Βέβαια, στη φωτογραφία που σας παρουσιάζουμε, φαίνονται και κάποιες πιο δυναμικές λεπτομέρειες, όπως οι μεγάλοι τροχοί, το περιμετρικό σπόιλερ, οι διπλές πίσω εξατμίσεις και ο διαχύτης, αλλά και ο προφυλακτήρας με τους κάθετους αεραγωγούς. Δεν αποκλείεται λοιπόν να πρόκειται για την κορυφαία έκδοση AMG του μοντέλου, η οποία για πρώτη φορά στην ιστορία θα υπάρξει στη γκάμα της A-Class.

Περισσότερα στοιχεία βέβαια όπως και φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης θα έχουμε για τη νέα A-Class μέχρι την Τρίτη, όταν και είναι προγραμματισμένο να αποκαλυφθεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

TAG