Νέο Renault Grand Kangoo: Το Kangoo μεγάλωσε

Με εντυπωσιακά μεγάλο μεταξόνιο (3,081 μ.), το νέο Renault Grand Kangoo προσφέρει πρακτικότητα και ευρυχωρία για 7!
Για πρώτη φορά στην ιστορία το επιβατικό Renault Kangoo αποκτά και 7θέσια έκδοση, μακρύτερη σε μήκος και με ακόμη περισσότερη πρακτικότητα σε σχέση με το γνωστό μας Kangoo.

Οι πλαϊνές συρόμενες πόρτες, διευκολύνουν
την πρόσβαση στο εσωτερικό.
Το Kangoo είναι ένα μικρομεσαίο πολυχρηστικό μοντέλο της Renault, το οποίο αποτελεί την επιβατική έκδοση του ελαφρού επαγγελματικού Kangoo Van. Στη χώρα μας τα μοντέλα αυτά δεν είναι τόσο δημοφιλή, όμως στην Κεντρική Ευρώπη το Kangoo έχει το δικό του φανατικό κοινό, που εκτιμά ιδίως την πολύ καλή πρακτικότητα και ευρυχωρία του. Και πλέον, η Renault, παρουσιάζοντας σήμερα το νέο 7θέσιο Grand Kangoo, τονίζει ακόμη περισσότερο την πρακτικότητα και την ευρυχωρία του μικρομεσαίου πολυχρηστικού της.

Πολλαπλές δυνατότητες διαμόρφωσης για το 7θέσιο
εσωτερικό του νέου Renault Kangoo.
Η Renault υπόσχεται αρκετή ευρυχωρία
ακόμη και για 7 ενήλικες επιβάτες.
Το νέο Grand Kangoo διαθέτει στο εσωτερικό του
7 θέσεις επιβατών σε 3 σειρές καθισμάτων. Οι δύο έξτρα θέσεις της 3ης σειράς προέρχονται από το 7θέσιο Renault Grand Scenic και είναι αναδιπλούμενες και αφαιρούμενες ανεξάρτητα. Στη δεύτερη σειρά καθισμάτων υπάρχουν 3 ξεχωριστές θέσεις επιβατών, οι οποίες αναδιπλώνονται σε ποσοστό 60:40 στο ίδιο επίπεδο με το δάπεδο του οχήματος. Ιδιαίτερα εντυπωσιακά είναι τα νούμερα χωρητικότητας του πορτ-μπαγκάζ, το οποίο στην 7θέσια εκδοχή έχει όγκο 400 λίτρων, στην 5θέσια 750 λίτρα, ενώ με τη δεύτερη σειρά καθισμάτων αναδιπλωμένη, το νούμερο εκτοξεύεται στα 2.300 λίτρα. Η πρόσβαση τέλος στις πίσω σειρές καθισμάτων, γίνεται μέσω των πολύ πρακτικών, συρόμενων πλευρικών θυρών.

Από πλευράς διαστάσεων, το Renault Grand Kangoo με μήκος στα 4.597 χλστ., είναι μακρύτερο κατά 384 χλστ. σε σχέση με το 5θέσιο Kangoo. Τα χιλιοστά αυτά έχουν προκύψει από το μεγαλύτερο μεταξόνιο, το οποίο πλέον ξεπερνά τα 3 μέτρα (3.081 χλστ.). Στον τομέα των κινητήρων, η Renault προσφέρει το αυτοκίνητο μόνο με diesel, τον 1,5 dCi κινητήρα με 90 και 110 ίππους και κατανάλωση
5,1 και 5,5 λτ./100 χλμ. αντίστοιχα.
TAG