Η BMW 1M Coupe ξεπούλησε από σήμερα, 2 μήνες πριν το τέλος της παραγωγής της!

Και επίσημα τέλος για την εντυπωσιακή 1M Coupe, αφού η BMW έκλεισε λόγω ζήτησης τις παραγγελίες του μοντέλου.
Εάν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε την εκρηκτική BMW 1M Coupe, τότε σας ενημερώνουμε, ότι απλά δεν μπορείτε να το κάνετε! Και αυτό γιατί η BMW έκλεισε τις παραγγελίες του μοντέλου, μιας και έχουν πουληθεί όλα τα αυτοκίνητα που θα παραχθούν από σήμερα και μέχρι το τέλος της παραγωγής της τον προσεχή Ιούνιο!

Με τον εκρηκτικό της χαρακτήρα, η 1M Coupe αποτέλεσε
μια σημαντική εμπορική επιτυχία για την BMW.
Με 340 ίππους, πίσω κίνηση και στήσιμο από το αγωνιστικό τμήμα M Sport της BMW, η Σειρά 1 M Coupe (δείτε την εδώ σε βίντεο) είναι ένα εκρηκτικό αυτοκίνητο, με το οποίο η BMW σηματοδότησε το τέλος της προηγούμενης γενιάς της Σειρά 1. Λίγοι όμως περίμεναν ότι η μικρότερη "M" που κατασκευάστηκε ποτέ θα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία και μάλιστα, λόγω της υψηλής της ζήτησης, η BMW αποφάσισε από την προηγούμενη χρονιά, να μην περιορίσει τελικά την παραγωγή της μόνο σε 2.700 μονάδες όπως είχε αρχικά αποφασιστεί, αλλά να κατασκευάσει όσες 1Μ Coupe ζητηθούν μέχρι και το τέλος της παραγωγής της τον ερχόμενο Ιούνιο.

Ακόμη όμως και σε αυτόν τον χρονικό περιορισμό οι Γερμανοί έπεσαν έξω, μιας και οι υψηλές παραγγελίες για το μοντέλο, έφεραν την BMW στην απόφαση να ανακοινώσει το τέλος της διάθεσης της 1M Coupe από σήμερα, 2 και πλέον μήνες πριν το επίσημο τέλος της! Χαράς ευαγγέλια λοιπόν για αυτούς που έχουν κάνει μέχρι σήμερα μια BMW 1M Coupe δική τους, αφού η ζήτηση για το αυτοκίνητο μπορεί να ανεβάσει την τιμή του ακόμη και σε υψηλότερα επίπεδα από αυτό που κόστιζε ως καινούργιο! Όχι και άσχημη επένδυση...
TAG