Αποκλειστικό: Η BMW ανανεώνει την X1, δίνοντάς της λίγο περισσότερο στυλ!

Αποκάλυψη-έκπληξη σήμερα για την ανανεωμένη BMW X1, η οποία για πρώτη φορά θα διατεθεί και στις Η.Π.Α.
Η ώρα της ανανέωσης έφτασε και για τη BMW X1 και εμείς, με τη βοήθεια του autoforum.cz, σας αποκαλύπτουμε σήμερα το πώς θα είναι η αναβαθμισμένη γενιά του βαυαρικού SUV!

Στο εμπρόσθιο τμήμα, η κυριότερη αλλαγή
έχει να κάνει με τον εντελώς νέο προφυλακτήρα.
Μια ακόμη παγκόσμια πρώτη της επικείμενης Έκθεσης Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, θα είναι αυτή της ανανεωμένης γενιάς της BMW X1, εν όψει και της διάθεσής της για πρώτη φορά στην αγορά των Η.Π.Α. Παρότι λοιπόν η BMW δεν μας έχει δώσει κάποιες επίσημες φωτογραφίες και στοιχεία για το μοντέλο, σήμερα το site www.autoforum.cz μας αποκάλυψε το τελικό ποιόν του ανανεωμένου γερμανικού SUV.

Με πολύ μικρές αλλαγές το εσωτερικό της ανανεωμένης X1.
Σε ό,τι αφορά στις αλλαγές στην εμφάνισή της, η ανανεωμένη BMW X1 αποκτά μια πιο ραφιναρισμένη παρουσία, η οποία τονίζεται από τις εμφανισιακές αλλαγές. Συναντούμε λοιπόν έναν νέο εμπρόσθιο προφυλακτήρα με περισσότερο χρώμιο και αισθητικό δυναμισμό, αλλά και τονισμένη γρίλια της μάσκας. Νέας σχεδίασης είναι και οι πλαϊνοί καθρέπτες, ενώ επανασχεδιάσμενες είναι και οι πλαϊνές ποδιές. Στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι ελάχιστες και επικεντρώνονται στη λίγο διαφορετική σχεδίαση του τριάκτινου τιμονιού, αλλά και στις νέες επενδύσεις για το ταμπλό και τα καθίσματα.

Στον τομέα των κινητήρων, η ανανεωμένη γενιά της BMW X1 δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί σημαντικά σε σχέση με την τωρινή X1. Έτσι αναμένουμε και πάλι τα ίδια μηχανικά σύνολα, με τους βενζινοκινητήρες να αποτελούνται από επιλογή μεταξύ 184 και 245 ίππων, του 2λιτρου TwinPower Turbo κινητήρα της μάρκας. Στα diesel, ο 2λιτρος Twin Turbo κινητήρας σε εκδόσεις από 143 έως 204 ίππους, αναμένεται να δώσει και πάλι το παρόν. Τέλος, και στην ανανεωμένη BMW X1 θα προσφέρεται η επιλογή για εκδόσεις με κίνηση μόνο στους πίσω (sDrive) ή και στους τέσσερις τροχούς (xDrive).





TAG