Η συλλεκτική BMW M3 Coupe Frozen Silver Edition

Με μοναδικό χρωματισμό, αλλά και επεμβάσεις σε ανάρτηση και το DSC+ έρχεται η νέα M3 Coupe Frozen Silver edition.
Μετά την M3 Frozen Black Edition του καλοκαιριού, η BMW λανσάρει μια ακόμη συλλεκτική έκδοση της κορυφαίας "3άρας", αυτή τη φορά διαθέσιμη μόνο στη Βρετανική αγορά και σε 100 αριθμημένα κομμάτια.

Περισσότερο πολυτελές, αλλά και ακόμη πιο σπορτίφ
το σαλόνι της νέας M3 Coupe Frozen Silver.
Η νέα BMW M3 Coupe Frozen Silver Edition αποτελεί την Βρετανική εκδοχή της M3 Coupe Competition, που είχε λανσάρει στις Η.Π.Α. η BMW το Νοέμβριο. Και παρότι η Αμερικάνικη εκδοχή είχε περιοριστεί στις 40 μονάδες ώστε να γιορτάσει και τα 40 χρόνια από τη δημιουργία της BMW M, η νέα M3 Coupe Frozen Silver Edition θα παραχθεί σε 100 αριθμημένες μονάδες, με τις πρώτες παραδόσεις να ξεκινούν την 1η Ιουνίου.

Οι ειδικές αριθμημένες πλακέτες αποκαλύπτουν
το συλλεκτικό χαρακτήρα της έκδοσης.
Αρκετές είναι οι διαφορές της νέας συλλεκτικής M3 σε σχέση με τις "απλές" εκδόσεις του μοντέλου, και το πιο ευχάριστο είναι ότι αυτές δεν περιορίζονται μόνο στην εμφάνιση. Έτσι, η νέα M3 Coupe Frozen Silver Edition έρχεται με χαμηλότερη ανάρτηση κατά 10 χλστ., επαναπρογραμματισμένο Συστήμα Ελέγχου της ευσάθειας DSC+, αλλά και μαύρες ματ ζάντες 19 ιντσών. Ο κινητήρας, παραμένει ο γνωστός μας V8 των 420 ίππων και το κιβώτιο είναι και πάλι το 7τάχυτο M DCT.

Στο αισθητικό κομμάτι, η νέα συλλεκτική έκδοση της M3 είναι βαμμένη σε ειδικό χρωματισμό "Frozen Silver", ενώ φέρει σκούρες χρωμιωμένες επενδύσεις στη γρίλια, την εξάτμιση και τους πλαϊνούς αεραγωγούς. Στο εσωτερικό, ειδικές δερμάτινες επενδύσεις σε καθίσματα και επιμέρους τμήματα προσδίδουν πολυτέλεια, τη στιγμή που το τιμόνι είναι ντυμένο με αλκαντάρα και η επένδυση των φιλέτων του ταμπλό και της κεντρικής κονσόλας είναι ανθρακονημάτινη.
TAG