Ιδού το νέο Chevrolet Trax, ο "αδελφός" του Opel Mokka!

Το πρώτο μικρό SUV στην ιστορία της Chevrolet είναι το εικονιζόμενο Trax. Στην Ελλάδα θα έρθει την άνοιξη του 2013.
Βασισμένο πάνω στο Opel Mokka, το νέο Trax θα φέρει για πρώτη φορά τη Chevrolet στην κατηγορία των μικρών SUV οχημάτων. Το αυτοκίνητο θα το δούμε για πρώτη φορά το Σεπτέμβριο στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού και σήμερα, η Chevrolet έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη του φωτογραφία.

Το εσωτερικό του νέου Chevrolet Trax δεν αναμένεται να
διαφοροποιηθεί έναντι του εσωτερικού του Mokka (φωτό).
Το νέο Trax αναμένεται να ενισχύσει παγκοσμίως τη Chevrolet, αφού θα λανσαριστεί σε πάνω από 140 χώρες της υφηλίου, ξεκινώντας από το Μεξικό στα τέλη της χρονιάς. Στην Ευρώπη και στη χώρα μας, το πρώτο μικρό SUV στην ιστορία της μάρκας θα λανσαριστεί την Άνοιξη του 2013. Από πλευράς εμφάνισης, στη μια και μοναδική φωτογραφία του νέου Trax που διαθέτουμε, φαίνεται ότι σε σχέση με το Mokka θα δούμε ένα λίγο πιο δυναμικό αισθητικό αποτέλεσμα, που θα ενσωματώσει τη γνωστή μάσκα των μοντέλων της Chevrolet. Αλλαγμένα είναι και τα εμπρόσθια φωτιστικά μαζί με τον προφυλακτήρα, ενώ αντίστοιχες αλλαγές αναμένουμε και στο πίσω μέρος.

Στα υπόλοιπα τμήματά του και ειδικά στο μηχανικό και τεχνικό κομμάτι του νέου Trax, η Chevrolet δεν δίνει προς το παρόν στη δημοσιότητα κάποια στοιχεία, όμως αναμένεται αυτά να έλθουν απευθείας από το "αδελφό" Opel Mokka. Κατά συνέπεια, το Chevrolet Trax θα διατεθεί σε προσθιοκίνητη και τετρακίνητη έκδοση, με τη δεύτερη να φέρει αυτόματο σύστημα. Η γκάμα των κινητήρων του πιθανότατα θα αποτελείται από τον 1,6 βενζινοκινητήρα των 115 ίππων της GM, τον 1,4 turbo με τους 140 ίππους, αλλά και το νεότερο 1,7 diesel των 130 ίππων. Αναμένεται επίσης, όπως και στο Mokka, όλες οι εκδόσεις με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων να διαθέτουν σύστημα start/stop, που θα βοηθήσει στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Περισσότερα βέβαια, θα γνωρίζουμε όσο περνάει ο καιρός και ερχόμαστε πιο κοντά στο ντεμπούτο του Trax στην Έκθεση του Παρισιού.
TAG