Η BMW παρουσιάζει τη συλλεκτική M3 Lime Rock Park Edition

Η νέα συλλεκτική BMW M3, δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη της Αμερικάνικης πίστας Lime Rock Park.
Λίγους μόνο μήνες πριν το τέλος της τωρινής γενιάς της M3 (αναμένεται η νέα το 2013), η BMW παρουσιάζει άλλη μια ειδική της έκδοση. Και αυτή τη φορά, της δίνει συλλεκτικό χαρακτήρα, αφού θα τη διαθέσει σε μόλις 200 μονάδες!

Το αμάξωμα της BMW M3 Coupe Lime Park Edition,
βάφεται σε αποκλειστικά πορτοκαλί χρωματισμό.
Η νέα συλλεκτική έκδοση της M3 θα βασιστεί πάνω στην Coupe εκδοχή και θα είναι διαθέσιμη μόνο στην αγορά των Η.Π.Α. Η ονομασία της είναι "Lime Rock Park Edition" και προέρχεται από την ομώνυμη πίστα στο βορειοδυτικό Connecticut. Στα χαρακτηριστικά της, ξεχωρίζει ο αποκλειστικός πορτοκαλί χρωματισμός του αμαξώματός της (Fire Orange το ονομάζει η BMW), σε συνδυασμό βέβαια με την οροφή από ανθρακονήματα. Στο εσωτερικό, έχουν επιλεγεί ειδικές επενδύσεις σε ανθρακί και μαύρο χρώματα με καθίσματα ντυμένα με δέρμα Nappa. Η νέα έκδοση της M3 Coupe εφοδιάζεται επίσης με το αεροδυναμικό πακέτο Competition, που περιλαμβάνει εμπρός και πίσω σπόιλερ σε ανθρακόνημα, απόληξη εξάτμισης τιτανίου, αλλά και σπορ τιμόνι με επίπεδο κάτω τμήμα και επένδυση από Αλκαντάρα.

Μόνο σε 200 μονάδες θα περιοριστεί η παραγωγή της νέας M3 Coupe Lime Rock Park Edition, με τα πρώτα αυτοκίνητα να προγραμματίζεται να παραδοθούν το Σεπτέμβριο. Η τιμή της στις Η.Π.Α. θα είναι περίπου 10.000 δολάρια υψηλότερη από αυτή της M3 Coupe, ενώ το αυτοκίνητο θα έρχεται με ειδική αριθμημένη πλακέτα στην κεντρική κονσόλα και με ειδικό πιστοποιητικό αυθεντικότητας, που θα παραδίδεται στον ιδιοκτήτη του. Επαναλαμβάνουμε και πάλι, ότι η νέα αυτή έκδοση της BMW M3 Coupe θα είναι διαθέσιμη μόνο για την αγορά των Η.Π.Α.
TAG