Η Mitsubishi ανανεώνει για δεύτερη φορά το ASX

Το ανανεωμένο Mitsubishi ASX αποκτά περισσότερο δυναμισμό στο εμπρόσθιό του τμήμα.
Το Mitsubishi ASX βρίσκεται στην παραγωγή από το 2010 και ήδη έχει δεχτεί ένα facelift το 2013. Πλέον, η ιαπωνική φίρμα υποβάλει σε μια ακόμη ανανέωση το μικρομεσαίο της crossover, τονίζοντας την παρουσία του.

Μικροαλλαγές σε υλικά και επενδύσεις για το εσωτερικό.
Στη δεύτερη ανανέωση του Mitsubishi ASX, η πιο χτυπητή αλλαγή είναι το αλλαγμένο εμπρόσθιο τμήμα, που αποκτά τη νέα σχεδιαστική γλώσσα «Dynamic Shield» της μάρκας. Έτσι, η γρίλια αλλάζει τη σχεδίασή της, πλαταίνει και παράλληλα, χρωματικά συνδέεται με το μαύρο τμήμα του προφυλακτήρα. Επίσης, χρησιμοποιείται και περισσότερο χρώμιο στο εμπρόσθιο τμήμα, που ξεκινά από το κάτω μέρος των φρεσκαρισμένων φωτιστικών σωμάτων και φτάνει μέχρι τις θέσεις των προβολέων ομίχλης. Συνολικά, το αποτέλεσμα δίνει έναν έξτρα δυναμισμό στο ASX. Στο υπόλοιπο αμάξωμα, ξεχωρίζουν μόνο οι νέοι πλαϊνοί καθρέπτες που ενσωματώνουν πλέον τους δείκτες αλλαγής πορείας, ενώ πίσω δεν υπάρχει καμία διαφοροποίηση. Οι αισθητικές αλλαγές ολοκληρώνονται με τις νέες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών.

Εσωτερικά, το ASX αποκτά νέες επενδύσεις και υλικά για τα καθίσματα, πίνακα οργάνων με μαλακό πάνω τμήμα, νέα οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό, αλλά και νέους συνδυασμούς χρωμάτων. Στους κινητήρες του, προς το παρόν δεν υπάρχει πληροφόρηση για το εάν θα υπάρχει κάποια αλλαγή, με τον 1.600άρη diesel των 114 ίππων να αναμένεται να παραμείνει στη γκάμα. Χωρίς αλλαγές έρχεται και η κατ' επιλογή τετρακίνηση του αυτοκινήτου.
TAG