Η Opel προσφέρει και στο Corsa το νέο εξελιγμένο Σύστημα πολυμέσων του Astra

H Opel διευρύνει τη συνδεσιμότητα στο Corsa, με την προσθήκη του νεότερου Συστήματος infotainment IntelliLink.
Όπως ανακοίνωσε επίσημα η Opel, πλέον και το Corsa μπορεί να λάβει το εξελιγμένο Σύστημα πολυμέσων IntelliLink που έχουμε δει στο νέο Astra και μάλιστα σε άκρως συμφέρουσα τιμή.

Πλήρες εφαρμογών για άμεση σύνδεση με smartphone, αλλά
και εύκολο και γρήγορο στη χρήση είναι το IntelliLink.
Το Σύστημα πολυμέσων R4.0 IntelliLink της Opel διαθέτει διευρυμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας και εφαρμογών, ενώ μπορεί πλέον να συνδεθεί εύκολα με smartphones που διαθέτουν λειτουργικό Android 5.0 Lollipop ή Aple IOS 7.1. Παράλληλα, προσφέρει γρήγορη σύνδεση στο internet μέσω των υπηρεσιών OnStar, ενώ μπορεί να λειτουργήσει και σαν WiFi Hotspot μέσω του 4G/LTE δικτύου. Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει μεταξύ τριών Συστημάτων πλοήγησης, Apple Maps, Google Maps και το Go 40 της Tom Tom. Πολύ σημαντικό πλεονέκτημα του νέου Συστήματος είναι και η ευκολία στη χρήση, αλλά και η γρήγορη απόκριση στις εντολές του οδηγού. Η απεικόνιση όλων των λειτουργιών του γίνεται μέσω οθόνης αφής 7 ιντσών στην κεντρική κονσόλα, με θύρες USB και BlueTooth να είναι διαθέσιμες για τη σύνδεση των εξωτερικών πηγών.

Το νέο R4.0 IntelliLink Σύστημα infotainment του Opel Corsa έχει και άκρως συμφέρουσα τιμή, αφού στη Γερμανία κοστίζει 350 ευρώ ή 490 ευρώ με το WiFi. Μάλιστα, η Opel προσφέρει δωρεάν το internet για τους πρώτους 12 μήνες χρήσης του συστήματος, χωρίς έξτρα κόστος σε περίπτωση που το αυτοκίνητο βρεθεί στο εξωτερικό.


TAG