Νέο, μικρότερο SUV από την Bentley σε 3 χρόνια!

H νέα Bentayga δεν θα είναι το μοναδικό SUV της Bentley, αφού σύντομα θα αποκτήσει και ένα μικρότερο «αδερφάκι».
Η επιτυχία της νέας Bentayga ωθεί τη Bentley στο να εξαπλωθεί περαιτέρω στα SUV, παρουσιάζοντας σε περίπου 3 χρόνια από σήμερα ένα νέο, μικρότερο μοντέλο του είδους.

Το στιλ του νέου μικρότερου SUV της Bentley
θα είναι πιο μοντέρνο από αυτό της Bentayga.
Στόχος της Bentley είναι να υπέρ-διπλασιάσει τις πωλήσεις της μέσα στα επόμενα χρόνια και να τις φτάσει σχεδόν στα 25.000 αυτοκίνητα το χρόνο. Και για να το καταφέρει αυτό, η βρετανική φίρμα εκτός της νέας Bentayga, του πρώτου SUV της ιστορίας της που μπαίνει σύντομα στην παραγωγή (σε περίπου 10 ημέρες από σήμερα), θα προσθέσει στη γκάμα της τουλάχιστον δύο νέα μοντέλα. Το ένα εξ αυτών και πιο ενδιαφέρον θα είναι το νέο της «μικρό» SUV, το οποίο σε διαστάσεις θα τοποθετηθεί μεταξύ της Porsche Macan και της Cayenne. Το αυτοκίνητο, θα λανσαριστεί σε περίπου τρία χρόνια από σήμερα, διατηρώντας μια πλήρη γκάμα δυναμικών κινητήρων W12, V8, ενώ θα έχει και diesel, αλλά και υβριδική εκδοχή. 

Στο κομμάτι της σχεδίασης, το νέο SUV της Bentley θα εφαρμόσει ένα ακόμη πιο μοντέρνο design, διατηρώντας παράλληλα, την οπτική σύνδεση με την παραδοσιακή αισθητική των υπολοίπων μοντέλων της φίρμας. Άλλωστε, μέσω αυτού του μοντέλου οι βρετανοί ελπίζουν ότι θα προσελκύσουν το πλέον νεανικό κοινό της ιστορίας τους. Παράλληλα, το νέο μικρότερό τους SUV αναμένεται να φτιάξει ένα δυνατό δίδυμο με την Bentayga στην κατηγορία των super-πολυτελών αυτοκινήτων του είδους, με τη δεύτερη να έχει ήδη κάνει ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα, αφού το αυξημένο ενδιαφέρον και οι πολλές παραγγελίες για αυτή, ώθησαν την Bentley στο να αυξήσει την προβλεπόμενη παραγωγή της από 3.600 σε 5.500 αυτοκίνητα το χρόνο.
TAG