Ούτε 1, ούτε 2, αλλά 13 νέα Nissan στην Έκθεση του Τόκιο

Το νέο πακέτο NISMO Performance για το Nissan X-Trail, ενισχύει την εικόνα του ιαπωνικού SUV.
Με την Έκθεση του Τόκιο εν όψει, η Nissan παρουσιάζει μια σειρά από βελτιωμένες εκδόσεις των μοντέλων της, με πιο ενδιαφέρουσα από αυτές το X-Trail με το πακέτο βελτίωσης της NISMO.

Η νέα, πιο στυλάτη έκδοση Lolita Lempicka του Nissan Juke.
Το πακέτο NISMO Performance Package για το X-Trail περιλαμβάνει μια σειρά από αεροδυναμικά βοηθήματα που βελτιώνουν την επίδοση αεροδυναμικής του αυτοκινήτου, ενώ παράλληλα, τονίζουν και την εξωτερική εμφάνισή του. Προς το παρόν, η Nissan δεν ξεκαθαρίζει αν υπάρχει άλλη βελτίωση σε ανάρτηση, κινητήρα κ.ο.κ.

Επίσης, μεταξύ των νέων μοντέλων της Nissan ξεχωρίζουν οι νέες εκδόσεις των Micra, Note και Juke, που έχουν δημιουργηθεί σε συνεργασία με τη Γαλλίδα σχεδιάστρια Lolita Lempicka και φέρουν διχρωμία στο αμάξωμα (εναλλαγή μαύρο-λευκό), μαζί με αναβαθμισμένα υλικά στο εσωτερικό (π.χ. δερμάτινο σαλόνι).

Τέλος, στην έκθεση θα δούμε το Nissan GT-R NISMO N Attack Package, τις σπορ εκδόσεις LEAF aero style και Note NISMO S sport parts, το X-Trail Mode Premier, αλλά και μια σειρά από επιπλέον βελτιωμένες εκδόσεις μοντέλων που διατίθενται μόνο στην Ιαπωνία (Sylphy, Dayz, Elgrand).
TAG