Η Chevrolet βάζει στην παραγωγή το ειδικό Silverado Special Operations

To Chevrolet Silverado Special Operations παραγωγής θα ενισχύσει οικονομικά το Μουσείο ειδικών δυνάμεων Π.Ν. των Η.Π.Α.
Το δρόμο του προς την παραγωγή παίρνει το Chevrolet Silverado Special Operations, μια ειδική έκδοση του μεγάλου Αμερικάνικου Pick Up, που αποτίει φόρο τιμής στις ειδικές δυνάμεις του ναυτικού των Η.Π.Α.

Η ειδική έκδοση του Pick Up Chevrolet Silverado
ξεχωρίζει για την στρατιωτική της παρουσία.
Η ειδική έκδοση του Chevrolet Silverado παρουσιάστηκε τον περασμένο Νοέμβριο στην Έκθεση Βελτιώσεων SEMA του Λας Βέγκας, έχοντας λάβει αρκετές αλλαγές που εμπνέονται από τις ειδικές δυνάμεις του πολεμικού ναυτικού των Η.Π.Α.

Ανάμεσα στις βελτιώσεις του, ξεχωρίζουν η τριών τόνων εξωτερική βαφή σε παραλλαγή αποχρώσεων του μπλε, η μπάρα του χώρου φόρτωσης με LED προβολείς, τα ειδικά ελαστικά εκτός δρόμου με 20άρες ζάντες αλουμινίου, τα τρία έξτρα LED φώτα στη γρίλια της μάσκας και οι τονισμένοι θόλοι των τροχών.

Το νέο Silverado Special Operations ανακοινώθηκε πλέον και επίσημα ότι θα διατεθεί σε περιορισμένη παραγωγή από την ερχόμενη άνοιξη, με μέρος των εσόδων από την πώληση κάθε ενός μοντέλου να δωρίζεται από τη Chevrolet στο Μουσείο των ειδικών δυνάμεων του πολεμικού ναυτικού (γνωστές και ως «SEAL») των Η.Π.Α.

Στόχος του Μουσείου από την πλευρά του, είναι τα χρήματα αυτά να δοθούν ως βοήθεια στις οικογένειες των πεσόντων, στους τραυματίες, αλλά και στους εν ενεργεία στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων των Η.Π.Α.
TAG