Νέα φωτογραφία του καινούργιου Pick Up Toro της Fiat

Στο πίσω μέρος του νέου Fiat Toro ξεχωρίζει η διπλά ανοιγόμενη πόρτα του χώρου φόρτωσης.
Συνεχίζοντας τη σταδιακή αποκάλυψη του Toro, του νέου της Pick Up για τη Νότια Αμερική, η Fiat έδωσε στη δημοσιότητα και μια δεύτερη φωτογραφία του μοντέλου, που αποκαλύπτει το αρκετά ενδιαφέρον πίσω μέρος του.

Το Toro θα διατεθεί μόνο στη Νότια Αμερική, χωρίς προς το
 παρόν να υπάρχει πληροφόρηση και για είσοδο στην Ευρώπη.
Όπως διακρίνουμε από τη νέα φωτογραφία, το  Fiat Toro θα είναι το πρώτο Pick Up που θα έχει μια διπλά ανοιγόμενη πόρτα στο χώρο φόρτωσης, με το άνοιγμά της να γίνεται από το λογότυπο της μάρκας πάνω στην πόρτα.

Ξεχωρίζουμε επίσης τα περιμετρικά μαύρα πλαστικά προστατευτικά, τις όμορφες μπάρες στην οροφή, αλλά και τα φωτιστικά που μπαίνουν μέσα στις πόρτες, σε ένα αποτέλεσμα άκρως ενδιαφέρον για μοντέλο του είδους.

Σε ό,τι αφορά στους κινητήρες του, το νέο Fiat Toro αναμένεται να έχει έναν 1.800άρη κινητήρα διπλού καυσίμου (αιθανόλη-βενζίνη) με 140 ίππους και έναν 2λιτρο turbodiesel. Στην πρώτη περίπτωση θα υπάρχει μόνο προσθιοκίνητη έκδοση, ενώ στον diesel θα δίνεται επιλογή και για έκδοση 4Χ4.

Το νέο Fiat Toro θα προσφερθεί όπως προείπαμε στη Νότια Αμερική μέσα στο 2016. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το εάν θα δούμε το νέο μοντέλο και στην Ευρώπη.
TAG