Η Infiniti ανανεώνει τη ναυαρχίδα των SUV της

Αλλαγές στην εμφάνιση για πιο εντυπωσιακή παρουσία στο ανανεωμένο Infiniti QX60.
Εκτός του ανανεωμένου Q50, η Infiniti θα έχει ένα ακόμη ντεμπούτο νέου μοντέλου στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ στα μέσα Ιανουαρίου, με το ανανεωμένο QX60 να βλέπει εκεί για πρώτη φορά τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι κινητήρες είναι δυναμικά μοτέρ 265 και 250 ίππων,
το δεύτερο με υβριδικό σύστημα κίνησης.
Στο ανανεωμένο Infiniti QX60 συναντούμε αισθητικές αλλαγές, που του δίνουν μια πιο «φρέσκια» εικόνα, όπως η νέα εμπρόσθια χρωμιωμένη γρίλια της μάσκας, τα στάνταρ φωτιστικά σώματα bi-xenon και οι νέοι προβολείς ομίχλης. Πίσω, ξεχωρίζουμε τα ανανεωμένα φώτα και τη χρωμιωμένη λωρίδα στην πόρτα.

Στο πεδίο των κινητήρων, το ανανεωμένο Infiniti QX60 έρχεται με έναν V6 twin-turbo βενζινοκινητήρα 3,5 λίτρων με 265 ίππους, αλλά και ένα υβριδικό σύστημα κίνησης με 4κύλινδρο turbo 2,5 λίτρων και ηλεκτροκινητήρα συνδυαστικής ισχύος 250 ίππων.

Αλλαγές έχουμε και στην ανάρτηση, για βελτίωση της άνεσης μαζί με μείωση των κλίσεων του αμαξώματος στις στροφές, ενώ πιο άμεσο είναι το τιμόνι. Τέλος, η Infiniti έχει αναβαθμίσει και το Σύστημα Ελέγχου της Πρόσφυσης, για ακόμη καλύτερο κράτημα και περισσότερη ασφάλεια.
TAG