Στην Ελλάδα το νέο Honda Jazz με τιμές από 16.030 ευρώ

Με χαρακτηριστικό του τους μεγάλους χώρους, το νέο Honda Jazz διατίθεται πλέον και στη χώρα μας.
Ξεκίνησε την εμπορική της πορεία στη χώρα μας η νέα, 3η γενιά του Honda Jazz, που προσφέρεται με έναν βενζινοκινητήρα 1,3 λίτρων-102 ίππων και κοστίζει από 16.030 ευρώ.

Το κόστος του νέου Jazz ξεκινά από 16.030 ευρώ
με πολύ καλό εξοπλισμό.
Η αρχική έκδοση του νέου Jazz είναι η Trend και στον εξοπλισμό της περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, Σύστημα Ελέγχου Πρόσφυσης VSA, 6 αερόσακοι, 4 ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικούς καθρέπτες, μηχανικός κλιματισμός, cruise control, ηχοσύστημα με χειριστήρια στο τιμόνι, αλλά και φώτα ημέρας LED.

Η δεύτερη έκδοση Comfort προσθέτει αισθητήρες στάθμευσης, Συστήματα προειδοποίησης εμπρόσθιας σύγκρουσης, αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας και προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες, Σύστημα infotainment Honda Connect με 7 ιντσών οθόνη αφής και ζάντες αλουμινίου. Το κόστος είναι 18.530 ευρώ.

Τέλος, η πλουσιότερη έκδοση Elegance κοστίζει 20.530 ευρώ. Σε περίπτωση που επιθυμεί κανείς το αυτόματο, συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων CVT, τότε το έξτρα κόστος είναι 1.500 ευρώ. Το κιβώτιο αυτό συνδυάζεται μόνο με τις εκδόσεις εξοπλισμού Comfort και Elegance.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο Honda Jazz μπορείτε να βρείτε εδώ.
TAG