Βήμα-βήμα η αποκάλυψη του πρωτοποριακού Hyundai IONIQ

Το αμάξωμα του Hyundai IONIQ θα είναι σεντάν, με στοιχεία όμως από 4θυρα κουπέ.
Συνεχίζοντας να δίνει με το σταγονόμετρο στη δημοσιότητα πληροφορίες για το νέο IONIQ, το πρώτο αυτοκίνητο της ιστορίας με τρία διαφορετικά ηλεκτρικά συστήματα κίνησης, η Hyundai αποκάλυψε σήμερα δύο ακόμη φωτογραφίες-σκίτσα του νέου της μοντέλου.

Μίνιμαλ η σχεδίαση στο εσωτερικό. Ξεχωρίζουν οι ψηφιακές
οθόνες στον πίνακα οργάνων και την κεντρική κονσόλα.
Στην πρώτη από τις δύο νέες φωτογραφίες, επιβεβαιώνεται ότι το αμάξωμα του νέου IONIQ θα είναι σεντάν, που όμως στο πίσω μέρος του θα παραπέμπει σε 4πορτα κουπέ μοντέλα. Παράλληλα, στο εμπρόσθιο τμήμα ξεχωρίζουν τα δυναμικά φωτιστικά σώματα, ενώ στον προφυλακτήρα διακρίνουμε τις κάθετες θέσεις για τους προβολείς ομίχλης.

Στη δεύτερη φωτογραφία-σκίτσο η Hyundai επέλεξε να μας δώσει μια γεύση από το εσωτερικό, στην οποία αποκαλύπτεται ότι η σχεδίαση θα είναι μίνιμαλ, με έμφαση στις δύο οθόνες του πίνακα οργάνων και της κεντρικής κονσόλας.

Εκτός τώρα από το design του, θυμίζουμε ότι το νέο Hyundai IONIQ θα διατεθεί τόσο σε πλήρως ηλεκτρική έκδοση, όσο και σε υβριδική, αλλά και σε υβριδική plug-in (φόρτιση και από πρίζα). Θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο της ιστορίας που θα έχει τρεις ηλεκτρικές επιλογές. 

Σε ό,τι αφορά τέλος στο λανσάρισμά του, μετά το ντεμπούτο του στη Νότια Κορέα τον Ιανουάριο, το IONIQ θα παρουσιαστεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης το Μάρτιο, ώστε έπειτα να ξεκινήσει τη σταδιοδρομία του στις αγορές.
TAG