Τα νέα μοντέλα της Mazda στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο

Πιο επιθετική εμφάνιση για το βελτιωμένο Mazda MX-5 RS Racing concept που θα ντεμπουτάρει στο Τόκιο.
Η Mazda θα κάνει αισθητή την παρουσία της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο που ξεκινά στις 15 Ιανουαρίου, παρουσιάζοντας 6 νέα βελτιωμένα μοντέλα, μεταξύ των οποίων και το Mazda MX-5 RS Racing concept.

Σχεδόν τις ίδιες βελτιώσεις με το MX-5 φέρει και το CX-3
Racing concept που παρουσιάζει στο Τόκιο η Mazda.
Το νέο πρωτότυπο που βασίζεται πάνω στο MX-5 βελτιώνει περαιτέρω την εξωτερική εμφάνιση του ιαπωνικού ρόουντσερ διαθέτοντας ένα πιο δυναμικό περιμετρικό body kit με κόκκινη ρίγα, αλλά και ειδικές μαύρες ζάντες αλουμινίου. Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα σπορ μπάκετ της Recaro με κόκκινες ραφές, δέρμα και αλκαντάρα.

Ακριβώς τις ίδιες βελτιώσεις με το MX-5 RS Racing concept διαθέτει το νέο Mazda CX-3 Racing concept, που προσφέρει μια πιο δυναμική και σπορτίφ εικόνα στο μικρομεσαίο crossover της ιαπωνικής εταιρείας. Ίδιας λογικής είναι και το τρίτο πρωτότυπο Mazda Atenza (Mazda6) Racing, που φέρει και αυτό αεροδυναμικές βελτιώσεις, χωρίς όμως την κόκκινη ρίγα των σπόιλερ.

Τέλος, στο Τόκιο παρουσιάζονται οι αγωνιστικές εκδόσεις Mazda Demio (Mazda2) Racing Spec και Mazda MX-5 NR-A Racing Spec, με αγωνιστικά καθίσματα στην καμπίνα, roll cage και άλλες βελτιώσεις. Επίσης, η Mazda θα δείξει και το αγωνιστικό MX-5 που θα λάβει μέρος στο Πρωτάθλημα MX-5 Cup του 2016.
TAG