Βελτιωμένο Mini John Cooper Works από την AC Schnitzer

Το Mini John Cooper Works της AC Shnitzer κερδίζει σε δύναμη, ενώ τονίζει την εικόνα του και βελτιώνει την οδική του συμπεριφορά.
Στο Σαλόνι Βελτιώσεων του Έσσεν o βελτιωτικός οίκος AC Shnitzer παρουσίασε μια νέα πρόταση για το Mini John Cooper Works, με βελτίωση στην εικόνα, την ανάρτηση, αλλά και στην απόδοση του κινητήρα.

Στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν οι διπλές απολήξεις της εξάτμισης
στο κέντρο του προφυλακτήρα.
Το ισχυρότερο Mini John Cooper Works έρχεται
με μια αναβαθμισμένη εκδοχή του 2λιτρου TwinPower Turbo βενζινοκινητήρα του, ο οποίος πλέον αποδίδει 261 ίππους ισχύος (+30 ίπποι), αλλά και 390 Nm ροπής (+70 Nm). Παράλληλα, έχει βελτιωθεί και η εμφάνιση του αυτοκινήτου με νέα σπόιλερ εμπρός και πίσω, τα οποία βελτιώνουν και την αεροδυναμική του. Αλλαγμένη είναι και η εξάτμιση, που φέρει νέες διπλές απολήξεις στο κέντρο του πίσω προφυλακτήρα. Για να βελτιώσει την οδική συμπεριφορά του μοντέλου, η AC Schnitzer έχει χαμηλώσει την ανάρτηση κατά 30 χλστ. εμπρός και κατά 35 χλστ. πίσω, ενώ οι τροχοί φέρουν ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, που έχουν εξελιχθεί ειδικά για αυτό το Mini και συνδυάζονται με χαμηλοπρόφιλα ελαστικά διαστάσεων 215/35 R19.


TAG