Η Mini παρουσιάζει ένα special Countryman

Με τονισμένη αισθητική και αναβαθμισμένο εσωτερικό το νέο Mini Countryman Special Edition.
Σε περιορισμένη παραγωγή 250 μονάδων, η νέα έκδοση Mini Countryman «Special Edition», δίνει έμφαση στην τονισμένη αισθητική και τον extra εξοπλισμό του compact crossover της Mini.

Η νέα έκδοση του Countryman συνδυάζεται μόνο με τις top
επιλογές Cooper S ALL4 και Cooper SD ALL4.
Σε ό,τι αφορά στις αλλαγές της σχεδίασης, το αμάξωμα του ειδικού αυτού Mini φέρει μαύρο μεταλλικό χρωματισμό, με οροφή και πλευρικούς καθρέπτες σε σκούρο γκρι. Οι ζάντες είναι 18 ιντσών σε μαύρο χρώμα και με ειδική σχεδίαση, ενώ στο πλάι ξεχωρίζουν τα ασημί σπόιλερ.

Περνώντας στο εσωτερικό, εκεί η νέα έκδοση του Countryman διαθέτει δερμάτινο σαλόνι σε μαύρη απόχρωση, που συνδυάζεται με επενδύσεις σε μαύρο πιάνο-λάκα. Πιο πλούσιος είναι ο εξοπλισμός, ο οποίος περιλαμβάνει στοιχεία όπως πολυλειτουργικό τιμόνι, αυτόματο κλιματισμό, εμπρόσθια θερμαινόμενα καθίσματα και xenon φώτα.

Η νέα ειδική έκδοση του Mini Countryman συνδυάζεται είτε με το βενζινοκίνητο Cooper S ALL4 Countryman, είτε με το diesel Cooper SD ALL4 Countryman. Το κιβώτιο ταχυτήτων μπορεί να είναι μηχανικό ή αυτόματο και στις δύο εκδόσεις. 

Τιμολογιακά, στη Μεγάλη Βρετανία που θα διατεθεί, το Countryman Special Edition κοστίζει 23.240 λίρες (32.286 ευρώ) στη βενζινοκίνητη ή 23.945 λίρες (33.266 ευρώ) στη diesel εκδοχή του. 
TAG