Η μοναδική Rolls-Royce Ghost Red Diamond για τη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας

H Rolls-Royce Red Diamond ξεχωρίζει με το κόκκινο χρώμα της, αλλά και τα 41 διαμάντια του εσωτερικού της.
Η Rolls-Royce παρουσίασε τη μια και μοναδική, χειροποίητη έκδοση Red Diamond της Ghost, η οποία φτιάχτηκε με βάσεις τις απαιτήσεις μέλους της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας.

Ξύλο, δέρμα, βελούδο και φυσικά, διαμάντια, δημιουργούν
ένα άκρως πολυτελές εσωτερικό περιβάλλον.
Αρχικά, σε ό,τι αφορά στο αμάξωμά της, η μοναδική και πανάκριβη αυτή Rolls, έρχεται βαμμένη στο ειδικό χρώμα «Red Velvet», μαζί με γρίλια σε βουρτσισμένο αλουμίνιο και κόκκινα γραφικά στους τροχούς.

Στο εσωτερικό, η πολυτέλεια είναι άκρατη, ενώ ξεχωρίζει το κόκκινο δέρμα σε ταμπλό και τούνελ κονσόλας, μαζί με καφέ δερμάτινα καθίσματα και κόκκινο βελούδο στο πάτωμα.

Παράλληλα, η ειδική αυτή έκδοση της Rolls-Royce έχει στο εσωτερικό της 41 μοναδικά διαμάντια, που έχουν τοποθετηθεί σε ειδικά ανοιγμένους πόρους στο ξύλο του ταμπλό και στο εσωτερικό των θυρών, καθιστώντας την ακόμη πιο ξεχωριστή.

Στο πεδίο του κινητήρα τέλος, η Rolls-Royce δεν ανακοίνωσε επίσημα τεχνικά στοιχεία για τη Ghost Red Diamond, οπότε είναι μάλλον σίγουρο ότι θα φέρει τον 6,6 λίτρων V12 twin-turbo βενζινοκινητήρα των 570 ίππων των υπολοίπων Ghost.
TAG