Ανανεωμένο Toyota Verso με περισσότερη ασφάλεια και αναβαθμισμένο εσωτερικό

Η Toyota ανανεώνει το μικρομεσαίο πολυχρηστικό Verso, δίνοντας έμφαση στην παροχή περισσότερων συστημάτων ασφαλείας, αλλά και στην αναβάθμιση του εσωτερικού του.

Ειδικά στο πεδίο της ασφάλειας, η Toyota προσφέρει από εδώ και πέρα στάνταρ στο Verso το μπουκέτο συστημάτων ασφαλείας Toyota Safety Sense, που γνωρίζουμε και από τα υπόλοιπα μοντέλα της. Σε αυτό, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, Σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης και αποτροπής εξόδου από τη λωρίδα κυκλοφορίας, αλλά και αυτόματη προσαρμογή της δέσμης των εμπρόσθιων φωτών.

Στο εσωτερικό, οι αλλαγές αφορούν στο νέο τιμόνι με πιο σπορτίφ design, στον ανανεωμένο επιλογέα ταχυτήτων, αλλά και στις καινούργιες επενδύσεις στο ταμπλό, την κεντρική κονσόλα και τα καθίσματα.

Αναβάθμιση υπάρχει και στο σύστημα infotainment, που πλέον είναι το νεότερο Toyota Touch2 με μεγαλύτερη (7 ιντσών) οθόνη, αλλά και πιο εύκολο μενού με περισσότερες λειτουργίες.

Οι αλλαγές στο ανανεωμένο Verso ολοκληρώνονται με τις νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 16 και 17 ιντσών. Αναλλοίωτη παραμένει η γκάμα των κινητήρων του μοντέλου, με 1,6 λτ. D-4D πετρελαιοκινητήρα και δύο βενζινοκινητήρες 1,6 και 1,8 λίτρων. 
TAG