Η VW ανανεώνει το Golf GTI Cabrio

Πιο δυναμικό αμάξωμα και φρεσκαρισμένο εσωτερικό για το ανανεωμένο VW Golf GTI Cabrio.
Προσπαθώντας να τονώσει την εμπορική πορεία του VW Golf Cabrio, που συνεχίζει ακόμη βασισμένο στο προηγούμενο Golf, η VW ανανεώνει το κορυφαίο Golf GTI Cabrio.

Ακολουθώντας την αντίστοιχη ανανέωση των υπολοίπων εκδόσεων του Golf Cabrio, που έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο, το VW Golf GTI Cabrio, φέρει και αυτό πλέον ένα «φρεσκαρισμένο» αμάξωμα, που συνεχίζει πάντως να βασίζεται -όπως και όλο το αυτοκίνητο- στον περασμένης γενιάς Golf.

Ουσιαστικά, οι νέες αλλαγές αφορούν στους πιο δυναμικούς προφυλακτήρες, τη νέα γρίλια της μάσκας με την κόκκινη λωρίδα, τις κόκκινες δαγκάνες φρένων, τα νέα πλαϊνά σπόιλερ και τους καινούργιας σχεδίασης τροχούς 17 και 18 ιντσών.

Αλλαγές έχει και το εσωτερικό, με ένα νέο δερμάτινο τιμόνι, που συνδυάζεται με τα κλασσικά καρό καθίσματα όλων των GTI ή τα προαιρετικά δερμάτινα με κόκκινες ραφές.

Κάτω από το καπό του ανανεωμένο VW Golf GTI Cabrio παραμένει ο 2λιτρο turbo βενζινοκινητήρας των 220 ίππων, με στάνταρ σύστημα start/stop και αυτόματο, διπλού συμπλέκτη DSG κιβώτιο 6 σχέσεων. Το 0-100 χλμ./ώρα έρχεται σε 6,9 δλ., ενώ η ανάρτηση έχει σπορ ρύθμιση και μαζί με το ηλεκτρονικό διαφορικό XDS, υπόσχεται να μεταφέρει όλη αυτή την ισχύ στην άσφαλτο με απόλυτη ασφάλεια. 
TAG