Το Acura Precision concept μας δείχνει το μέλλον της πολυτελούς μάρκας της Honda

Άκρως δυναμικές γραμμές και επιβλητική παρουσία για το Precision concept της Acura.
Η Acura, το πολυτελές brand της Honda, έκλεψε τις εντυπώσεις στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ με το πρωτότυπο 4πορτο κουπέ Precision, που μας αποκαλύπτει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρείας.

Το αμάξωμα χαρακτηρίζεται από το χαμηλό ύψος,
αλλά και τη μακριά καμπίνα των επιβατών.
Το πρωτότυπο Precision έχει μεγάλες διαστάσεις (μήκος: 5,182 μέτρα, πλάτος 2,13 μέτρα και μεταξόνιο 3,1 μέτρα) και αντικριστά ανοιγόμενες πλαϊνές πόρτες, ενώ έχει σχεδιαστεί από το Σχεδιαστικό κέντρο της εταιρείας στην Καλιφόρνια.

Στο φουτουριστικό εσωτερικό, ξεχωρίζει η σχεδίαση της
κεντρικής κονσόλας, με τη μεγάλη οθόνη ψηλά στο ταμπλό.
Η παρουσία του, χαρακτηρίζεται από τη μακριά αλλά κοντή σε ύψος καμπίνα των επιβατών, που ακολουθεί τις γενικότερες ρέουσες γραμμές του αμαξώματος. Παράλληλα, το πολύ δυναμικό εμπρόσθιο τμήμα, με τα λεπτά LED φωτιστικά σώματα, τη μεγάλη γρίλια της μάσκας και τις αιχμηρές εισαγωγές αέρα, χαρίζει στο Precision μια ιδιαίτερα επιβλητική εικόνα.

Περνώντας στο εσωτερικό του μοντέλου, εκεί συναντούμε ένα νέο Σύστημα διεπαφής μεταξύ ανθρώπου-μηχανής, το οποίο σκανάρει τον οδηγό, για να επιλέξει τα δικά του προτιμητέα χαρακτηριστικά για τις ρυθμίσεις οδήγησης, το ηχοσύστημα, την πλοήγηση κ.ο.κ.

Παράλληλα, στο εσωτερικό ξεχωρίζει και η σχεδίαση της κονσόλας, με το υψηλό τούνελ και τη μεγάλη ψηφιακή οθόνη στο πάνω τμήμα της. Όμορφο είναι και το μικρό τιμόνι, με την επίσης μικρή οθόνη-πίνακα οργάνων που είναι ενσωματωμένη ακριβώς από πίσω του.
TAG