Η Alfa Romeo καθυστερεί κι άλλο τα νέα της μοντέλα!

Δύο χρόνια πίσω πάει η παρουσίαση των 5 νέων μοντέλων που ετοιμάζει η Alfa Romeo, που θα δούμε πλέον μέχρι το 2020.
Σε μια παρουσίαση σε επενδυτές, η Fiat ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμα παρουσίασης των 5 νέων Alfa Romeo που περιμένουμε μετά τη Giulia, κατά το οποίο αποκάλυψε ότι η παρουσίασή τους θα ολοκληρωθεί τελικά στα μέσα του 2020, αντί το 2018 που είχε αρχικά ανακοινωθεί!

Η νέα Giulia θα λανσαριστεί κανονικά μέχρι τα τέλη της
χρονιάς στις αγορές της Ευρωπαϊκής Ηπείρου.
Οι λόγοι για αυτή την καθυστέρηση είναι φυσικά οικονομικοί και έχουν να κάνουν κυρίως με την πτώση των πωλήσεων αυτοκινήτων στην αγορά της Κίνας το 2015, όπου εκτός των άλλων στόχευε αυτή η προϊοντική επίθεση.

Ποια όμως θα είναι αυτά τα νέα μοντέλα; Πρόκειται για τη νέα μεγάλη Alfa Romeo (αντίπαλο της BMW Σειρά 5), δύο νέα SUV, ένα μικρομεσαίο και ένα μεγάλο, αλλά και ένα νέο κουπέ και ένα νέο ρόουντστερ μεσαίων διαστάσεων.

Πλέον, μετά τη νέα εξέλιξη, η Alfa Romeo στρέφεται περισσότερο προς την αγορά της Ευρώπης και της Βορείου Αμερικής, δίνοντας έμφαση σε αυτοκίνητα όπως π.χ. στον αντικαταστάτη της Giulietta, που αναμένουμε μέχρι το 2018 πιθανότατα με πίσω κίνηση, αλλά και στο νέο μεσαίο SUV που θα δούμε στα τέλη του 2017.

Σε κάθε περίπτωση, χρονικά πρώτη στη λίστα είναι η νέα Alfa Romeo Giulia, που αναμένεται να δούμε στους δρόμους το ερχόμενο Φθινόπωρο. 
TAG