Έρχεται νέο Dodge Viper;

Το θρυλικό Dodge Viper είναι πολύ πιθανό να αποκτήσει νέα γενιά, ύστερα από δηλώσεις του Σέρτζιο Μαρκιόννε, ο οποίος κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, δεν απέκλεισε την παρουσίαση αντικαταστάτη του.

Η υπάρχουσα γενιά του Dodge Viper θα μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, το 2017, όπως ήδη έχει ανακοινωθεί επίσημα από τη Fiat-Chrysler.

Και ενώ μέχρι σήμερα η παρουσίαση αντικαταστάτη του έδειχνε απίθανη, δηλώσεις του ισχυρού άντρα της Fiat-Chrysler, κ. Σέρτζιο Μαρκιόννε, κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, έδωσαν νέες ελπίδες για την επικείμενη παρουσίαση νέας γενιάς του μοντέλου. Όπως χαρακτηριστικά μάλιστα δήλωσε ο κ. Μαρκιόννε «Με τις νέες εξελίξεις στο πεδίο των δαπέδων-πλατφόρμων μέσα στο Group, είναι πιο πιθανή από ποτέ η επιστροφή του Viper».

Η δήλωση αυτή του Μαρκιόννε αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο το επόμενο Viper να βασιστεί πάνω σε μια νέα εκδοχή της καινούργιας πισωκίνητης πλατφόρμας της νέας Alfa Romeo Giulia, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στη χρονιά.

Χρονικά, κανείς δεν γνωρίζει σήμερα πότε θα δούμε το νέο Viper, ωστόσο με βάση τη γενικότερη μετάθεση προς τα πίσω όλων των μελλοντικών μοντέλων της Alfa Romeo και της Maserati, είναι δεδομένο ότι ο αντικαταστάτης του Viper δεν θα παρουσιαστεί σύντομα.
TAG