Η Jeep επιβεβαιώνει επίσημα το πρώτο Wrangler pick-up!

Για πρώτη φορά στην ιστορία θα δούμε τελικά το Jeep Wrangler σε pick-up το 2018.
Σε μια συζήτηση με δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, το αφεντικό της Fiat-Chrysler, ο Σέρτζιο Μαρκιόννε, επιβεβαίωσε επίσημα ότι θα δούμε σύντομα το πρώτο Wrangler pick-up!

Το εικονιζόμενο πρωτότυπο Jeep Gladiator του 2005, μας
έχει δείξει το πως μπορεί να είναι ένα Wrangler pick-up.
Το νέο pick-up μοντέλο της Jeep θα βασιστεί πάνω στην επόμενη γενιά του Wrangler και θα το δούμε στην αγορά το 2018. Για το νέο μοντέλο, ο Mike Manley, υπεύθυνος της Jeep, δήλωσε: «Ο Σέρτζιο (σ.σ. Μαρκιόννε) και εγώ δουλεύουμε πολύ για τη νέα γκάμα των μοντέλων της Jeep. Και οι δύο μας, είμαστε μεγάλοι fan ενός Wrangler pick-up...».

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν φυσικά άλλες πληροφορίες για το πως μπορεί να είναι το νέο Jeep Wrangler pick-up, τι κινητήρες θα φέρει κ.ο.κ.

Εμείς ωστόσο, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Jeep έχει μεγάλη ιστορία στην κατασκευή pick-up μοντέλων, αφού κατασκεύαζε το Gladiator για 26 ολόκληρα χρόνια από το 1962 έως το 1988, βασισμένο πάνω στο μεγαλύτερο Jeep Wagoneer. Το 2005 μάλιστα, η Jeep είχε παρουσιάσει ένα ομώνυμο πρωτότυπο, που βασιζόταν πάνω στο Wrangler, το οποίο όμως ποτέ δεν μπήκε στην παραγωγή.

Πηγή: The Detroit News
TAG