H νέα 3-Eleven είναι η απόλυτη Lotus!

Με αγωνιστικό στήσιμο, βάρος 890 κιλά και 466 ίππους, η νέα Lotus 3-Eleven είναι ένα διθέσιο 4τροχο ανόθευτης οδηγικής απόλαυσης.
H Lotus αποκάλυψε τη νέα 3-Eleven, η οποία προσφέρεται σε έκδοση για το δρόμο ή για πίστα, και με 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,9 δλ. κερδίζει τον τίτλο της γρηγορότερης Lotus στην ιστορία.

Η νέα Lotus 3-Eleven θα προσφερθεί σε έκδοση
για δρόμο ή πίστα, με άκρως εκρηκτικές επιδόσεις.
Η νέα Lotus 3-Eleven έχει εξελιχθεί με κύριο άξονα τον περιορισμό του συνολικού της βάρους και έτσι, το σασί της έχει κατασκευαστεί από ανθρακονήματα, ενώ στο εσωτερικό της λείπουν οι ανέσεις που έχουμε συνηθίσει από ένα σύγχρονο αυτοκίνητο.

Κατά συνέπεια, με βάρος μόλις 890 κιλά στην εκδοχή της για την πίστα και ισχύ 466 ίππων, η 3-Eleven είναι ένα από τα λίγα αυτοκίνητα παραγωγής που πέφτει κάτω από τα 3,0 δλ. στο 0-100 χλμ./ώρα (2,9 δλ.). Στην έκδοση για το δρόμο, το βάρος είναι 925 κιλά και τα άλογα φθάνουν τα 416, με το 0-100 χλμ./ώρα να βρίσκεται στα 3,3 δλ. (τελική ταχύτητα 280 χλμ./ώρα, 290 στη Race έκδοση).

Φυσικά, η Lotus έχει φροντίσει έτσι ώστε όλο το στήσιμο της 3-Eleven να της δίνει μια όσο το δυνατόν πιο κοντά σε αγωνιστικό αυτοκίνητο οδική και οδηγική παρουσία. Και παράλληλα, για να τονίσει περαιτέρω τη μοναδικότητά της, θα τη διαθέσει σε μόλις 311 μονάδες, με την έκδοση για το δρόμο να είναι επιπλέον διαθέσιμη μόνο σε Ευρώπη και Ασία. 
TAG