Πώς θα σας φαινόταν εάν τα Group B αγωνιστικά επέστρεφαν στους αγώνες;

Μια αγωνιστική Alfa Romeo Giulia Group B θα ήταν το όνειρο των απανταχού Alfisti.
Την επιστροφή των θρυλικών Group B «τεράτων» θα θέλαμε όλοι όσοι αγαπάμε τους αγώνες και οι συνάδελφοί μας στο CarWow.co.uk κάνουν την ευχή μας πραγματικότητα, δημιουργώντας Group B αγωνιστικά της σημερινής εποχής. Απολαύστε...

Η επιστροφή της Audi στους αγώνες θα μπορούσε
να γίνει με ένα TT Quattro Group B.
Το 2017, με την είσοδο της Toyota στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, αναμένεται το WRC να αποκτήσει ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον. Ωστόσο, όλοι οι φίλοι των αγώνων δεν μπορούν να ξεχάσουν την εποχή των αγωνιστικών Group B του παρελθόντος.

Με βάση τους κανόνες που είχε θεσπίσει η FIA της εποχής, τα αυτοκίνητα του Group B ήταν από τα πιο ισχυρά, γρήγορα και σοφιστικέ αγωνιστικά της ιστορίας. Ανάμεσά τους περιλαμβάνονται μοντέλα-θρύλοι, όπως το Audi Quattro, το Ford RS200, οι Lancia 037 και Delta S4, αλλά και τα Peugeot 205T16 και Renault 5 Turbo.
Εκπληκτική και η Mustang RS200, που θα μπορούσε
να επαναφέρει τη Ford στις νίκες.

Όμως, τα χρόνια πέρασαν και οι κανονισμοί άλλαξαν στο WRC, με τα τωρινά αγωνιστικά να μην έχουν καμία σχέση με τα Group B του παρελθόντος.

Ωστόσο, το CarWow.co.uk αποφάσισε να δημιουργήσει μερικές δικές του εικόνες για το πως θα μπορούσαν να είναι τα σημερινά Group B αγωνιστικά. Ανάμεσά τους περιλαμβάνονται η Alfa Romeo Giulia, το Audi TT, το Fiat 500 Abarth, η Ford Mustang, η Lancia Delta, η Porsche 911, ακόμη και η Mercedes S-Class και η Rolls-Royce Wraith.

Αν μη τι άλλο το αποτέλεσμα είναι άκρως απολαυστικό.

Δείτε όλες τις εικόνες για τα νέα Group B εδώ.
TAG