Δύο ακόμη πρώιμες εικόνες του πρωτοποριακού Hyundai IONIQ

Το εμπρόσθιο τμήμα του νέου IONIQ εκφράζει δυναμισμό. Ξεχωρίζουν οι μπλε λεπτομέρειες περιμετρικά του αμαξώματος.
Η Hyundai συνεχίζει να αποκαλύπτει βήμα-βήμα το νέο IONIQ, το πρώτο αυτοκίνητο της ιστορίας με τρία διαφορετικά ηλεκτρικά συστήματα κίνησης, και χθες, έδωσε στη δημοσιότητα δύο ακόμη φωτογραφίες-σκίτσα του νέου της μοντέλου.

Το εσωτερικό διαθέτει όμορφες γραμμές, με αρκετές ψηφιακές
οθόνες και σπορτίφ τιμόνι με επίπεδο κάτω τμήμα.
Στην πρώτη νέα εικόνα του IONIQ η Hyundai μας αποκαλύπτει περισσότερα κυρίως για το εμπρόσθιο τμήμα του αυτοκινήτου, εκεί όπου ξεχωρίζει η μεγάλη εξάγωνη γρίλια της μάσκας, τα μακρόστενα φωτιστικά με τα φώτα ημέρας LED, αλλά και τα χαρακτηριστικά μπλε τμήματα του αμαξώματος.

Στη δεύτερη εικόνα-σκίτσο, η εταιρεία μας δείχνει στοιχεία από το εσωτερικό του αυτοκινήτου, όπου διακρίνουμε τη μεγάλη οθόνη για το Σύστημα infotainment στο κέντρο της κονσόλας, το μεγάλο πάνελ του κλιματισμού, αλλά και το επίπεδο κάτω τμήμα του τιμονιού.

Θυμίζουμε ότι IONIQ αποτελεί το νέο, άκρως οικολογικό μοντέλο της Hyundai, που θα είναι διαθέσιμο σε ηλεκτρική, υβριδική αλλά και υβριδική plug-in (φόρτιση και από πρίζα) έκδοση. Η Hyundai θα αποκαλύψει το αυτοκίνητο στη Νότια Κορέα τον Ιανουάριο, ώστε να ακολουθήσει το Μάρτιο η παρουσίασή του και στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.
TAG