Νέα Mercedes GLA Activity για τους λάτρεις της περιπέτειας

H Mercedes λανσάρει την ειδική έκδοση Activity για τη GLA, η οποία συνδυάζεται με όλη τη διαθέσιμη γκάμα κινητήρων και περιλαμβάνει βελτιώσεις σε αμάξωμα και εσωτερικό, μαζί με την off road ανάρτηση άνεσης.

Η νέα Activity έκδοση της Mercedes GLA διαθέτει στο αμάξωμά της ειδικά λογότυπα «Activity Edition», μαζί με πλαϊνές χρωμιωμένες ποδιές και μαύρο αυτοκόλλητο ακριβώς από πάνω τους. Οι ζάντες αλουμινίου είναι 18 ιντσών.

Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν οι δερμάτινες επενδύσεις σε μαύρο, γκρι ή μπεζ χρώμα, μαζί με πατάκια με λογότυπο «Activity Edition», αλλά και τα πακέτα Αποθηκευτικών χώρων και Χώρου αποσκευών για επιπλέον πρακτικότητα. Αλλαγές έχουμε και στην ανάρτηση, αφού η Mercedes προσφέρει για τη GLA Activity την off road ανάρτηση άνεσης, ενώ τα εμπρόσθια φώτα είναι bi-xenon.

Σε ό,τι αφορά στο λανσάρισμά της, η νέα Mercedes GLA Activity διατίθεται ήδη στην Αυστρία με έξτρα κόστος 3.650 ευρώ σε σχέση με την εξοπλιστική επιλογή Urban και αναμένεται σύντομα να διατεθεί και σε άλλες αγορές της Ευρώπης.
TAG