Ντουμπάι: Αγόρασε ένα σπίτι και πάρε δώρο μια Lamborghini Huracan!

Μια Lamborghini Huracan θα πάρει ως δώρο όποιος αγοράσει μια από τις πανάκριβες κατοικίες της Damac Properties στο Ντουμπάι.
Σε μια κίνηση που αποθεώνει το marketing, εταιρεία ακινήτων του Ντουμπάι προσφέρει ως δώρο μια Lamorghini Huracan, σε όποιον αγοράσει ένα καινούργιο σπίτι από την 1η Ιανουαρίου μέχρι την 1η Φεβρουαρίου 2016.

H προσφορά της Damac Properties έχει διάρκεια
από την 1η Ιανουαρίου έως την 1η Φεβρουαρίου 2016.
Την μοναδική αυτή προσφορά κάνει η Damac Properties, η οποία προσφέρει την ολοκαίνουργια Lamborghini Huracan σε όποιον αγοράσει μια από τις βίλες ή τα ακριβά διαμερίσματά που πουλάει.

Προφανώς, η Huracan δίνεται ως δώρο σε όποιο επιλέξει μια από τις πιο ακριβές κατοικίες της εταιρείας πώλησης ακινήτων, πάντως εάν κάποιος επιλέξει και κάτι... φθηνότερο δεν θα μείνει παραπονεμένος, αφού η Damac Properties θα του δώσει ως δώρο μια BMW i8, μια BMW 730i, μια BMW X6 xDrive35i ή κάποιο άλλο πολυτελές μοντέλο.

Η προσφορά ισχύει από την 1η Ιανουαρίου μέχρι την 1η Φεβρουαρίου 2016 κατά τη διάρκεια του Dubai Shopping Festival και ισχύει για όποιον δώσει μπροστά το 20% της αξίας του σπιτιού.

Σημειώστε πάντως ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Damac Properties κάνει μια τέτοια προωθητική ενέργεια, αφού πριν από 2 χρόνια είχε προσφέρει από μια Lamborghini Aventador Roadster, σε όσους αγόρασαν πανάκριβες κατοικίες της εταιρείας στο Εμιράτο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην εταιρεία μέσω της φόρμας που υπάρχει στη σελίδα της εταιρείας στο internet:

http://www.damacproperties.com/en/offers/buy-home-get-car-guaranteed
TAG