Το επόμενο, Made in France, Nissan Micra πάει για ακόμη μεγαλύτερες πωλήσεις

Βασισμένο στο εικονιζόμενο πρωτότυπο SWAY θα είναι το νέο Nissan Micra, που θα είναι μεγαλύτερο και με νέους κινητήρες.
Υψηλούς στόχους και ακόμη μεγαλύτερες πωλήσεις θέτει η Nissan για το νέο Micra, το οποίο θα λανσαριστεί στα τέλη της χρονιάς με μεγαλύτερες διαστάσεις και περισσότερους κινητήρες, ενώ για πρώτη φορά θα κατασκευάζεται στη Γαλλία.

Στο εργοστάσιο του Renault Clio στη Γαλλία θα ξεκινήσει
στα τέλη της χρονιάς την παραγωγή του το νέο Nissan Micra.
Σύμφωνα με δηλώσεις του Προέδρου της Nissan Ευρώπης, κ. Paul Wilcox, το νέο Nissan Micra θα τοποθετηθεί στην καρδιά της μικρής κατηγορίας, προσφέροντας όλα όσα θέλει ο σύγχρονος αγοραστής, με άμεσο στόχο σημαντικά υψηλότερες πωλήσεις σε σχέση με το τωρινό μοντέλο.

Για να το καταφέρει αυτό, ο κ. Wilcox, τόνισε ότι το νέο Micra θα είναι μεγαλύτερο από το τωρινό και με διευρυμένη γκάμα κινητήρων. Σήμερα, το μοντέλο της Nissan έρχεται μόνο με δύο εκδόσεις ενός 1.200άρη βενζινοκινητήρα, ωστόσο είναι σίγουρο ότι το νέο μοντέλο θα έχει και diesel επιλογές.

Ένα ακόμη πολύ σημαντικό στοιχείο της νέας γενιάς του Nissan Micra θα αποτελέσει το γεγονός ότι θα κατασκευάζεται στην Ευρώπη και όχι στην Ινδία όπως το τωρινό μοντέλο. Μάλιστα, τόπος κατασκευής του θα είναι το εργοστάσιο της Renault στο Φλιν της Γαλλίας, ως απόρροια της συμμαχίας Renault-Nissan, όπου κατασκευάζονται σήμερα το Renault Clio και το ηλεκτρικό Renault Zoe.

TAG