Το Φεβρουάριο η αποκάλυψη του νέου Renault Alpine A120!

Βασισμένο πάνω στο πρωτότυπο Alpine Celebration θα είναι το νέο Alpine A120, που θα δούμε το Φεβρουάριο.
Η Renault επαναλανσάρει τη σπορ μάρκα Alpine και ετοιμάζεται να παρουσιάσει στις 16 Φεβρουαρίου το πρώτο νέο μοντέλο της, το οποίο αναμένεται να είναι ένα άκρως σπορτίφ κουπέ μοντέλο.

Το νέο μοντέλο της Alpine θα έχει δυναμικά turbo μοτέρ
1,8 λίτρων με ισχύ 250 και 300 ίππων.
Η αποκάλυψη για το επαναλανσάρισμα της Alpine έγινε από τον επίσημο λογαριασμό της γαλλικής εταιρείας στο Twitter, όπου τονίζεται ότι στις 16/02/2016, θα δούμε το πρώτο μοντέλο της νέας εποχής της μάρκας.

Το αυτοκίνητο πιθανότατα θα ονομαστεί «A120» και θα βασιστεί πάνω στο πρωτότυπο Alpine Celebration, που μας έδειξαν οι Γάλλοι στον αγώνα αντοχής του Λε Μαν το 2015, φέροντας ένα κουπέ, σπορτίφ αμάξωμα.

Με κινητήρα τοποθετημένο πίσω και σπορ set-up, το νέο
Alpine A120 θα προσφέρει εξαιρετικά οδικά χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες, το νέο Alpine A120 θα εφοδιάζεται με έναν καινούργιο 1,8 λίτρων TCe (turbo) βενζινοκινητήρα τοποθετημένο μπροστά από τους πίσω τροχούς, ενώ θα διαθέτει και ένα 7τάχυτο διπλού συμπλέκτη αυτόματο κιβώτιο.

Η συνολική ισχύς του νέου Alpine A120 αναμένεται να αγγίζει τους 250 ίππους και, σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος (περί τα 1.100 κιλά), θα προσφέρει πολύ γρήγορες επιδόσεις. Έναν χρόνο μάλιστα μετά την παρουσίαση του μοντέλου, θα υπάρχει και μια ακόμη πιο γρήγορη έκδοσή του, με το ίδιο μοτέρ και 300 ίππους ισχύος.

Σε κάθε περίπτωση, στόχος των Γάλλων είναι το αυτοκίνητο να αποτελέσει ένα ανόθευτο μηχάνημα οδηγικής απόλαυσης, σύμφωνο με την ιστορία της Alpine, και υπό αυτό το πρίσμα η ρύθμιση της ανάρτησης θα είναι άκρως σπορτίφ, ενώ και η θέση οδήγησης θα ικανοποιήσει και τον πλέον απαιτητικό.
TAG