Η αγωνιστική έκδοση του νέου μικρού SUV της Toyota!

Σε μια εντυπωσιακή κίνηση, η Toyota παρουσίασε την αγωνιστική εκδοχή του C-HR, πριν καν παρουσιαστεί το μοντέλο παραγωγής!
Με μια παρουσίαση-έκπληξη, η Toyota και το αγωνιστικό τμήμα Gazoo Racing ανακοίνωσαν την επικείμενη συμμετοχή στον αγώνα των 24 ωρών του Nürburgring μιας αγωνιστικής έκδοσης του νέου μικρού SUV Toyota C-HR!

Το νέο C-HR είναι το πρώτο μικρό SUV της Toyota, που θα
δούμε στην Έκθεση της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου.
Μπορεί να μην έχει ακόμη καν παρουσιαστεί, όμως το νέο μικρό SUV Toyota C-HR που θα δούμε στη Γενεύη στις αρχές Μαρτίου, θα συμμετάσχει επίσημα στο φετινό 24ωρο αγώνα του Nürburgring (26-29 Μαΐου) μαζί με τις αγωνιστικές εκδόσεις των Lexus RC και RC F.

Το νέο αγωνιστικό Toyota C-HR είναι το πρώτο crossover/SUV που θα πάρει μέρος στο φημισμένο αγώνα του Nürburgring. Φυσικά, προς το παρόν οι Ιάπωνες δεν ανακοινώνουν τα τεχνικά του στοιχεία, από τη στιγμή άλλωστε που δεν έχει καν παρουσιαστεί το μοντέλο παραγωγής.

Θυμίζουμε, ότι το πρωτότυπο Toyota C-HR που είχε παρουσιαστεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού το 2014 (και είχε επανέλθει και πέρσι το Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη), είχε μήκος 4,350 μέτρα, πλήρως υβριδικό σύστημα κίνησης, ενώ στηριζόταν και πάνω στη νεότερη πλατφόρμα TNGA της Toyota, που θα βασίσει από εδώ και πέρα όλα τα νέα μοντέλα της μάρκας.
TAG