Η Suzuki ετοιμάζει νέο μικρότερο Vitara!

Νέο μικρό Vitara θα μας παρουσιάσει η Suzuki, με μήκος κάτω από 4 μέτρα και μικρού κυβισμού κινητήρες.
Στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Νέου Δελχί του επόμενου μήνα η Suzuki θα παρουσιάσει τον μικρό αδελφό του Vitara, το νέο Vitara Brezza, το οποίο θα προσφέρεται με κινητήρα βενζίνης 1,2 λίτρων και diesel 1,3 λίτρων από το Suzuki Swift.

Το νέο μικρό Vitara, αναμένεται σχεδιαστικά να έχει
πολλά κοινά με το γνωστό μας Suzuki Vitara.
Το νέο Vitara Brezza θα κατασκευάζεται από την ινδική Maruti Suzuki και το όνομά του προέρχεται από την ιταλική λέξη «Brezza» που σημαίνει «αεράκι». Το μήκος του θα είναι κάτω από τα 4 μέτρα (το Vitara έχει μήκος 4.175 χλστ.).

Σχεδιαστικά, στην πρώτη εικόνα-σκίτσο που έδωσε στη δημοσιότητα η Suzuki, φαίνεται ότι θα δούμε μια σχεδίαση που θα παραπέμπει σε αυτή του μεγαλύτερου Vitara, χωρίς πάντως να μπορούμε προς το παρόν να διακρίνουμε κάτι περισσότερο.

Στο πεδίο των κινητήρων, αναμένεται το νέο μικρότερο Vitara να λάβει τους κινητήρες του Suzuki Swift, δηλαδή τον 1,2 λίτρων βενζινοκινητήρα των 94 ίππων και τον 1,3 Multijet πετρελαιοκινητήρα των 75 ίππων. Οι κινητήρες αυτοί θα συνδυαστούν με 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο.

Περισσότερα για το νέο μικρό Vitara, όπως και για το εάν θα το δούμε και στην Ευρώπη, θα γνωρίζουμε μετά το ντεμπούτο του στην ινδική Έκθεση που ξεκινά στις 5 Φεβρουαρίου.
TAG