Νέο εντυπωσιακό πρωτότυπο ViRA της Toyota

Το πρωτότυπο Toyota ViRA εντυπωσιάζει με τις γραμμές του, που δεν μοιάζουν με κανενός άλλου μοντέλου της Toyota.
Ένα νέο πρωτότυπο θα παρουσιάσει η Toyota στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο την ερχόμενη εβδομάδα, το οποίο ονομάζεται ViRA και διαθέτει ένα πολύ δυναμικό αμάξωμα 3πορτου κουπέ crossover.

Στυλάτο το πίσω μέρος του πρωτότυπου, που αντλεί την
ονομασία του από τα Toyota Vitz (Yaris) και RAV4.
Το νέο πρωτότυπο της Toyota ξεχωρίζει με τις ιδιαίτερα δυναμικές του γραμμές, που του δίνουν μια μοναδική παρουσία μέσα στη γκάμα της μάρκας, σε ένα υπερυψωμένο 3πορτο κουπέ αμάξωμα. Ξεχωρίζει το μακρύ εμπρός καπό που καταλήγει στη χαμηλά τοποθετημένη μάσκα, αλλά και το α λα Shooting Brake πίσω μέρος.

Σε ό,τι αφορά στην ονομασία του, η Toyota ανακοινώνει στην ιδιαίτερα λιτή ανακοίνωση που συνοδεύει το πρωτότυπο, ότι αυτή προέρχεται από τα δύο πρώτα γράμματα της ονομασίας των μοντέλων Vitz (το Yaris στην Ιαπωνία) και RAV4.

Περαιτέρω στοιχεία δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα για τον κινητήρα, το σύστημα κίνησής του, το κιβώτιο κ.λπ., ωστόσο είναι πολύ πιθανό το νέο πρωτότυπο ViRA της Toyota να ενσωματώνει κάποιο ηλεκτρικό ή υβριδικό σύστημα κίνησης. Σε κάθε περίπτωση, περισσότερα θα μάθουμε στις 15 Ιανουαρίου μετά το ντεμπούτο του στην Έκθεση.
TAG