Προς πώληση η λιμουζίνα του Βλάντιμιρ Πούτιν αντί ποσού 1 εκατομμυρίου ευρώ!

Η λιμουζίνα της ZIL κατασκευάστηκε αποκλειστικά για τον Βλάντιμιρ Πούτιν το 2012 και έχει διανύσει μόλις 143 χλμ.
Αυτή η ZIL 4112R αποτελεί ένα μοναδικό πρωτότυπο που κατασκευάστηκε το 2012 από τη Ρώσικη ZIL για τον Βλάντιμιρ Πούτιν και πλέον, μπορεί να γίνει δικιά σας αντί ενός ποσού λίγο πιο πάνω από το 1 εκατομμύριο ευρώ!

Στο εσωτερικό της Προεδρικής λιμουζίνας υπάρχουν ανέσεις
όπως ψυγείο, μπαρ, τηλεόραση και ηλεκτρικές κουρτίνες.
Όπως αναφέρεται και στην αγγελία της πώλησής της, η μια και μοναδική ZIL 4112R του Βλάντιμιρ Πούτιν έχει διανύσει μόλις 143 χιλιόμετρα και ουσιαστικά είναι ολοκαίνουργια.

Κατασκευάστηκε το 2012 και περιλαμβάνει μια σειρά από ανέσεις, που μπορεί κανείς να βρει στα ακριβότερα μέσα μετακίνησης του κόσμου.

Μεταξύ άλλων διαθέτει ηλεκτρικές κουρτίνες για τα πλαϊνά και πίσω παράθυρα, αντικριστά ανοιγόμενες πόρτες για ευκολότερη πρόσβαση στο εσωτερικό, ενσωματωμένο μπαρ και ψυγείο, αλλά και μια μεγάλη οθόνη στο χώρο μεταξύ του οδηγού και των επιβατών.

Άκρως αναπαυτικές και ντυμένες με πανάκριβα δέρματα
οι πολυθρόνες στο εσωτερικό της μοναδικής αυτής ZIL.
Ειδικά για τους επιβάτες, υπάρχουν στη διάθεσή τους δύο αναπαυτικές πολυθρόνες με ενσωματωμένα τραπεζάκια και δύο ακόμη που κρύβονται κάτω από το μπαρ. Επιπλέον αυτών, τα πάντα ντύνονται με πανάκριβα δέρματα και ξύλο, κορυφώνοντας την πολυτέλεια της Προεδρικής ZIL.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά της ρώσικης λιμουζίνας, εκτός του αυξημένου βάρους που φθάνει τα 3.800 κιλά (!), ξεχωρίζει η παρουσία κάτω από το καπό ενός 7,7 λίτρων V8 κινητήρα 400 ίππων ισχύος και 450 Nm ροπής.

Όλη αυτή η δύναμη στέλνεται στον πίσω άξονα και σύμφωνα με τον πωλητή της ZIL, το αυτοκίνητο δεν μπορεί να συγκριθεί με οτιδήποτε άλλο στο πεδίο της άνεσης και της πολυτελούς μετακίνησης.

Μπορείτε να δείτε την αγγελία για τη ZIL του Πούτιν πατώντας εδώ.
TAG