Νέα, πιο σπορ έκδοση Beluga Edition της Bentley Mulsanne Speed

Με πιο σπορ εμφάνιση που δίνει έμφαση στο μαύρο χρώμα, παρουσιάζεται η νέα Bentley Mulsanne Speed Beluga.
Μετά την αντίστοιχη έκδοση της Fluing Spur, η Bentley παρουσιάζει την πιο σπορ επιλογή Beluga και για την Mulsanne Speed, δημιουργώντας έτσι μια μοναδική νέα έκδοση περιορισμένης παραγωγής.

Πάνω στο καπό της νέας Mulsanne Speed Beluga, ξεχωρίζει
το βαμμένο μαύρο λογότυπο της Bentley.
Η νέα Bentley Mulsanne Speed Beluga βασίζεται πάνω στην κορυφαία επιλογή της γκάμας της βρετανικής λιμουζίνας, ενσωματώνοντας μια σειρά από αλλαγές που την καθιστούν ακόμη πιο σπορ.

Έτσι, στο αμάξωμα ξεχωρίζει το ειδικό μαύρο χρώμα, που συνδυάζεται με αντίστοιχης απόχρωσης ζάντες 21 ιντσών με 5 ακτίνες, αλλά και μαύρο σήμα της Bentley πάνω στο καπό, το οποίο στη βάση του αναγράφει «Beluga Edition».

Στο εσωτερικό, η νέα έκδοση Beluga ξεχωρίζει μέσω των σκαλοπατιών που αναγράφουν την ονομασία της, αλλά και των υπέρ-πολυτελών δερμάτων που ντύνουν όλο το σαλόνι και μπορούν να συνδυαστούν με τρεις διαφορετικές επιλογές επενδύσεων. Παρών είναι επίσης και ένα αναδιπλούμενο πίσω υποβραχιόνιο, με τα χειριστήρια για τα ηλεκτρικά καθίσματα.

Σε ό,τι αφορά τέλος στον κινητήρα της, η μοναδική αυτή Mulsanne Speed διαθέτει το V8 μοτέρ των 6,75 λτ. της Bentley, με 537 ίππους ισχύος. Για το 0-100 χλμ./ώρα, απαιτούνται μόνο 4,8 δλ., ενώ η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 305 χλμ./ώρα.
TAG