Με 528 άλογα, η νέα Bentley Flying Spur V8 S είναι η πιο σπορ V8 της γκάμας

Περισσότερα σπορ χαρακτηριστικά, δυναμισμό και φυσικά, πολυτέλεια, προσφέρει η νέα Bentley Flying Spur V8 S.
Η Bentley παρουσίασε τη νέα Flying Spur V8 S, η οποία έρχεται για να πάρει τη θέση της στη γκάμα του υπέρ-πολυτελούς μοντέλου ως η μεσαία διαθέσιμη επιλογή, μετά την «απλή» V8 και την κορυφαία W12 Flying Spur.

Με 528 ίππους ισχύος, η νέα Flying Spur V8 S κάνει το
0-100 χλμ./ώρα σε 4,9 δλ. και έχει τελική 306 χλμ./ώρα.
Ο 4λιτρος V8 twin-turbo βενζινοκινητήρας έχει κερδίσει 21 άλογα ισχύος φθάνοντας στα 528 συνολικά, με ροπή 680 Nm. Οι επιδόσεις που χαρίζει στη νέα Bentley Flying Spur S είναι αρκετά γρήγορες, αφού το 0-100 χλμ./ώρα έρχεται σε 4,9 δλ. και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 306 χλμ./ώρα.

Άφθονη πολυτέλεια στο εσωτερικό της νέας V8 Flying Spur.
Παράλληλα, η Bentley έχει επέμβει και στη λειτουργία του 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου, ώστε μαζί με τον κινητήρα να προσφέρουν ακόμη πιο σπορ αίσθηση και απόκριση, ιδίως στην επιλογή «S» των προγραμμάτων οδήγησης. Παράλληλα, υπάρχει και ένα νέο σύστημα τετρακίνησης που στέλνει περισσότερη δύναμη πίσω (40:60 μοίρασμα), ενώ η ανάρτηση έχει αποκτήσει πιο σπορ ρύθμιση.

Σχεδιαστικά, η νέα Flying Spur V8 S ξεχωρίζει με τη μαύρη γρίλια της μάσκας, τον νέο πίσω διαχύτη, τις ειδικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, αλλά και με τις μαύρες ξύλινες επενδύσεις, μαζί με τα άφθονα δέρματα στο εσωτερικό.

Αυτοί που αναζητούν ακόμη πιο επιθετική εμφάνιση, μπορούν να την παραγγείλουν με περισσότερες μαύρες λεπτομέρειες σε καθρέπτες και κάτοπτρα φωτιστικών, αλλά και με μοναδικής σχεδίασης μαύρες ζάντες 21 ιντσών.
TAG