Έως 530 άλογα η ανανεωμένη έκδοση της υπέρ-πολυτελούς Bentley Mulsanne

Η ανανεωμένη Bentley Mulsanne φρεσκάρει την εμφάνισή της και αποκτά μια νέα μακρύτερη και ακόμη πιο άνετη έκδοση.
Η Bentley αποκάλυψε την ανανεωμένη εκδοχή της κορυφαίας Mulsanne, η οποία έρχεται με ισχύ έως 530 ίππους, ενώ για πρώτη φορά μεταξύ άλλων διαθέτει και έκδοση με μακρύ μεταξόνιο.

Η σχεδίαση του αμαξώματος αποκτά μικρές αλλαγές. Οι
κινητήρες παραμένουν δυναμικοί έως 530 ίππους.
Η νέα έκδοση με μακρύ μεταξόνιο της Mulsanne έρχεται για να προσφέρει ακόμη περισσότερο χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών (+250 χλστ.), μαζί με εκτεινόμενα υποπόδια στα καθίσματα για περισσότερη άνεση, αλλά και μια νέα πίσω ηλιοροφή.

Στη γκάμα της κορυφαίας λιμουζίνας της Bentley ξεχωρίζει και πάλι η κορυφαία έκδοση Mulsanne Speed με 530 άλογα και εκπληκτική ροπή 1.100 Nm, που προσφέρουν 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,9 δλ. και τελική ταχύτητα 306 χλμ./ώρα.

Σχεδιαστικά, η Mulsanne αποκτά ένα πλήρως ανασχεδιασμένο εμπρόσθιο τμήμα, με πιο μεγάλη εμπρόσθια χρωμιωμένη γρίλια, «φρεσκαρισμένους» προφυλακτήρες, αλλά και νέα φωτιστικά σώματα, πλαϊνά φτερά και καπό.

Το super luxury εσωτερικό έρχεται με περισσότερες επιλογές
δερμάτων και αναβαθμισμένο σύστημα infotainment.
Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν τα επανασχεδιασμένα πολυτελή καθίσματα, οι νέες επενδύσεις των θυρών και υποβραχιόνια, αλλά και ο επιλογέας ταχυτήτων με γυάλινη επένδυση (!).

Ο τυχερός πελάτης έχει επίσης τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ 24 διαφορετικών χρωμάτων για τα δέρματα, ενώ υπάρχει και ένα αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων.

Σε ό,τι αφορά στο ντεμπούτο της, η ανανεωμένη Bentley Mulsanne θα παρουσιαστεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης την προσεχή Τρίτη, ώστε στη συνέχεια να ξεκινήσει την χειροποίητη κατασκευή της στο εργοστάσιο της βρετανικής φίρμας.
TAG