Η νέα Callaway SC610 είναι μια βελτιωμένη Chevrolet Camaro με 610 άλογα!

Η νέα Callaway SC610 έρχεται για να βγάλει ακόμη περισσότερα δυναμικά χαρακτηριστικά από το αμερικάνικο muscle car.
Η αμερικάνικη Callaway αποκάλυψε τη νέα της πρόταση για τη βελτίωση της Camaro, που ονομάζεται «SC610» και προσφέρει ακόμη περισσότερη δύναμη για την 6η γενιά του μοντέλου της Chevrolet.

Η βελτιωτική πρόταση της Callaway βασίζεται στην Camaro
SS και μπορεί να συνδυαστεί με κουπέ ή κάμπριο αμάξωμα.
Κάτω από το καπό της Camaro η Callaway έχει προσθέσει έναν νέο υπερσυμπιεστή στον V8 κινητήρα των 6,2 λτ., από τη βελτιωτική της πρόταση για την Corvette. Μαζί με επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου αλλά και βελτιώσεις στην εισαγωγή, η ισχύς του αυξάνεται στους 610 ίππους (+155 άλογα) και η ροπή στα 827 Nm (+210 Nm), σε σχέση με την Camaro SS.

Εκτός από τη βελτίωση του μοτέρ, η Callaway προσφέρει στην SC610 και ένα νέο καπάκι κινητήρα από ανθρακονήματα, μαύρες ζάντες αλουμινίου με νέο σχέδιο, αλλά και μια σειρά από νέα λογότυπα στο αμάξωμα.

Όσο για το κόστος της νέας SC610, οι βελτιώσεις της Callaway απαιτούν 16.995 δολάρια, μαζί βέβαια με τα 37.275 δολάρια για μια κουπέ Camaro SS, και μπορούν να παραγγελθούν από οποιονδήποτε dealer της Chevrolet. Το πακέτο βελτίωσης είναι διαθέσιμο και για την Camaro Cabrio, ενώ η Callaway δίνει εγγύηση 3 ετών ή 36.000 μιλίων. 
TAG