Η Nissan παρουσιάζει τα πιο πολυτελή Qashqai και X-Trail στη Γενεύη

Τα δύο νέα πρωτότυπα Nissan Qashqai και X-Trail, διαθέτουν έντονους χρωματικούς συνδυασμούς και έξτρα πολυτέλεια.
Θέλοντας να γιορτάσει την επιτυχία της στην κατηγορία των crossover, η Nissan θα παρουσιάσει στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης την προσεχή Τρίτη τα νέα Qashqai Premium και X-Trail Premium Concept, με πιο πολυτελή εσωτερικά και τονισμένη χρωματικά εμφάνιση.

Το αμάξωμα του Qashqai Premium διαθέτει ματ χρώμα και
χρυσές λεπτομέρειες με ανθρακονήματα στο κάτω τμήμα του.
Το πρωτότυπο Qashqai Premium αποτελεί προϊόν του Ευρωπαϊκού Σχεδιαστικού Κέντρου της Nissan στο Λονδίνο, ενώ το X-Trail Premium Concept, του Παγκόσμιου Σχεδιαστικού Κέντρου της Nissan στην Ιαπωνία.

Αρχικά και σε ό,τι αφορά στο πρωτότυπο Qashqai, συναντούμε ένα αμάξωμα σε μαύρο ματ χρώμα, με χρυσές λεπτομέρειες σε ορισμένα τμήματά του, ανθρακονήματα περιμετρικά στο κάτω τμήμα του, αλλά και ειδικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών.

Το X-Trail Premium έχει ματ λευκό χρώμα, ανθρακονήματα
στο καπό και την οροφή, αλλά και χρυσά διακοσμητικά.
Στο εσωτερικό, η Nissan έχει χρησιμοποιήσει δέρμα Nappa, μαζί με χρυσές λεπτομέρειες και μαύρο χρώμιο στο τιμόνι και τον επιλογέα των ταχυτήτων.

Το X-Trail Premium Concept από την πλευρά του, έχει ένα ματ λευκό αμάξωμα, με μαύρα ανθρακονήματα στο καπό και την οροφή, αλλά και χρυσό στο κάτω τμήμα του αμαξώματος και στους μαύρους τροχούς 20 ιντσών.

Εσωτερικά, συναντούμε μαύρους και καφέ χρωματισμούς, με επίσης καφές δέρμα και σουέντ, μαζί με ανθρακονημάτινες επενδύσεις και μαύρο χρώμιο στο ταμπλό και το εσωτερικό των θυρών.
TAG