Νέο Chevrolet Trax με ανανεωμένη εμφάνιση και αλλαγμένο εσωτερικό

Πιο μοντέρνα η εμφάνιση του Trax, που ανανεώνει την παρουσία του στη γκάμα των μοντέλων της Chevrolet.
Η Chevrolet ανανεώνει το μικρό SUV της Trax και ετοιμάζεται να το παρουσιάσει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Σικάγο, που ανοίγει τις πύλες της το ερχόμενο Σάββατο.

Η Chevrolet ενισχύει το μικρό της SUV και με νέα,
προηγμένα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας.
Σχεδιαστικά, το Trax αλλάζει κυρίως στο εμπρόσθιο τμήμα του λαμβάνοντας νέα μακρόστενα φωτιστικά σώματα, καινούργια γρίλια με περισσότερο χρώμιο και νέο design, αλλά και αλλαγμένο προφυλακτήρα με νέα χρωμιωμένη ποδιά στο κάτω τμήμα.

Στο πίσω μέρος από την άλλη, ξεχωρίζουν τα αλλαγμένα φωτιστικά σώματα με νέα γραφικά, αλλά και ο προφυλακτήρας με περισσότερο μέταλλο. Τις εξωτερικές αλλαγές ολοκληρώνουν οι νέες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών.

Εντελώς αλλαγμένο το εσωτερικό, που δείχνει σαφώς
πιο σύγχρονο και μοντέρνο από αυτό του προ-ανανέωσης Trax.
Περνώντας στο εσωτερικό, εκεί συναντούμε μια εντελώς νέα εικόνα, με πιο καμπυλόγραμμο ταμπλό, νέα 7 ιντσών οθόνη για το σύστημα infotainment, αλλά και ολοκαίνουργιο πίνακα οργάνων με πιο συμβατική σχεδίαση και νέα, μεγαλύτερη οθόνη πληροφόρησης.

Στα νέα στοιχεία του Trax συμπεριλαμβάνονται και τα καινούργια συστήματα ασφαλείας με τα οποία εφοδιάζεται, αφού μεταξύ άλλων υπάρχουν σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας και ύπαρξης αυτοκινήτου στο τυφλό σημείο, αλλά και σύστημα ειδοποίησης εμπρόσθιας πρόσκρουσης.

Ολοκληρώνοντας, θα πρέπει να σημειωθεί ότι το ανανεωμένο Trax θα διατεθεί στις Η.Π.Α. από το ερχόμενο Φθινόπωρο, ενώ στην Ευρώπη, λόγω της πρόσφατης αποχώρησης της Chevrolet, δεν θα το δούμε να λανσάρεται.
TAG