Η BMW M2 είναι το νέο αυτοκίνητο ασφαλείας του MotoGP

Η M2 είναι το φετινό μοντέλο που θα εκπροσωπήσει για 18η χρονιά τη BMW M, ως το αυτοκίνητο ασφαλείας του MotoGP.
Για 18η συνεχή χρονιά ένα μοντέλο της BMW M είναι το επίσημο αυτοκίνητο ασφαλείας του Πρωταθλήματος MotoGP, και για το φετινό Πρωτάθλημα, επιλέχθηκε η M2, η οποία παρουσιάστηκε επίσημα από τη BMW.

Η M2 του MotoGP έχει ειδικές αεροδυναμικές αλλαγές, roll-
cage στο εσωτερικό και φώτα σήμανσης στην οροφή.
Η BMW M2 του φετινού Πρωταθλήματος ξεχωρίζει για το λευκό χρωματισμό του αμαξώματός της, που συνδυάζεται με αυτοκόλλητα BMW M και αξεσουάρ της M Performance.

Ανάμεσα στις βελτιώσεις που φέρει, περιλαμβάνονται το μπροστινό σπόιλερ, η πιο σπορ εξάτμιση με ανθρακονήματα, η ρυθμιζόμενη πίσω αεροτομή, αλλά και τα κεραμικά φρένα, η ρυθμιζόμενη ανάρτηση και το πιο σπορ εσωτερικό.

Φυσικά, ως ένα γνήσιο αυτοκίνητο ασφαλείας, η BMW M2 διαθέτει στην οροφή της και μια σειρά LED φώτων σήμανσης, μαζί με ειδικό σύστημα πυρόσβεσης στο εσωτερικό και roll-cage για έξτρα ασφάλεια σε περίπτωση ανατροπής ή σύγκρουσης.

Το ντεμπούτο της, η νέα BMW M2 θα το κάνει στον πρώτο αγώνα του φετινού Πρωταθλήματος MotoGP που διεξάγεται στις 20 Μαρτίου στο Κατάρ, με το Πρωτάθλημα να περιλαμβάνει 18 διαφορετικούς αγώνες σε 5 Ηπείρους.
TAG