Μόνο με... αίτηση η αγορά του νέου Ford GT!

Λόγω της περιορισμένης διάθεσής του, το νέο GT θα είναι διαθέσιμο μόνο μέσω ειδικής αίτησης και έγκρισής της από τη Ford.
Η μεγάλη ζήτηση για το νέο Ford GT, που θα διατεθεί για παραγγελίες από τον επόμενο μήνα σε μόλις 250 μονάδες/χρόνο στις Η.Π.Α., οδήγησε τη Ford στο να δημιουργήσει μια νέα διαδικασία, όπου μέσω ειδικών αιτήσεων η εταιρεία θα επιλέξει τους τυχερούς νέους του ιδιοκτήτες.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές οι τιμές του μοντέλου,
όμως υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την αγορά του.
Οι ενδιαφερόμενοι για την αγορά του νέου Ford GT θα μπαίνουν σε ένα ειδικό website, όπου θα πραγματοποιούν την αίτηση συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους, αλλά και απαντώντας σε ερωτήσεις όπως πόσο συχνά θα οδηγούν το αυτοκίνητο, πόσο δραστήριοι είναι στα social media, πόσα αυτοκίνητα Ford είχαν στην κατοχή τους κ.ο.κ.

Στόχος της εταιρείας είναι να βεβαιωθεί ότι οι αγοραστές του Ford GT σκοπεύουν να το κυκλοφορούν στο δρόμο, ενώ παράλληλα θέλει να αποκλείσει όλους εκείνους που θα θέλουν να αγοράσουν το GT και αμέσως μετά να το πουλήσουν ακριβότερα, εκμεταλλευόμενοι την περιορισμένη του παραγωγή.

Μάλιστα, σε κάθε νέο ιδιοκτήτη του GT η Ford θα υπογράφει μαζί του ένα συμβόλαιο, σύμφωνα με τους όρους του οποίου ο ιδιοκτήτης δεν θα μπορεί να πουλήσει το νέο του απόκτημα για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Οι πρώτες παραδόσεις του νέου Ford GT θα ξεκινήσουν στα τέλη της χρονιάς και ο νέος ιδιοκτήτης θα λαμβάνει μια VIP περιποίηση κατά την κατασκευή του αυτοκινήτου, ενώ το νέο του απόκτημα θα του παραδίνεται μόνο από ειδικά επιλεγμένους dealer της εταιρείας.
TAG